CAMPIONAT D'ESPANYA D'ENDURO A CUENCA

Cursa molt dura i tècnica, potser la que més en tota la temporada, tal i com han comentat tots els pilots. Benet Gomez de Guissona, lesionat en un peu, amb moltes dificultats per acabar la cursa, conserva el 3r lloc al campionat junior absolut i 2n. a sots-21

DIMARTS 07 OCTUBRE 2014

Cursa molt dura i tècnica , potser la que mes en tota la temporada, tal i com han comentat tots els pilots. Amb la dificultat afegida de les pluges d'aquests dies.

Els pilots de l'equip d'Oliana el “WP-Eric Auge”  continuen aconseguint bons resultats.

Jaume Betriu de Coll de Nargo, guanya la categoria E1 i es consolida al 2on lloc del campionat , nomes superat pel campió del mon, Cristobal Guerrero.

Benet Gomez de Guissona, fa tercer, lesionat en un peu, amb moltes dificultats per acabar la cursa,  conserva el 3er. lloc al campionat junior  absolut i 2on. a sots-21

Miquel Pujol de Solsona,  fa 2on. al trofeu Junior i es manté al capdavant del campionat de joves, gairebé assegurant el títol de campió 2014.

El campionat arriba a la prova final que es disputarà en dos dies de competició a Priego de Cordova el propers 18-19 d'octubre .