CAP DE SETMANA D’OR PER LA SECCIÓ D’HANDBOL DE L’ACLE

El passat cap de setmana, el 5 i 6 de maig, va ser un cap de setmana d’or per l’handbol guissonenc, ple de victòries.

DIMECRES 09 MAIG 2018

 

El passat cap de setmana, el 5 i 6 de maig, va ser un cap de setmana d’or per l’handbol guissonenc, ple de victòries. Les primeres en aconseguir la victòria van ser l’infantil Femení, qui van guanyar el 3r partit consecutiu en la 3a jornada de la Copa, davant el lluitador equip de l’Handbol Sant Quirze B, per un ajustat 24 a 22, amb una Júlia Ars encertada en atac, amb 16 gols. Amb aquesta victòria, les noies, segueixen líders en el seu grup de Copa Federació.

Després de les infantils va ser el torn dels nois, on l’Infantil Masculí va acabar la 1ª volta de la lliga regular amb victòria davant el Palautordera, per 32 a 30, després d’un final d’infart. Destaquem l’encert d’Adrià Gagliano, amb 12 gols i Stanislav Stus, amb 11 gols. Amb la victòria acaben la lliga amb 20 victòries i 4 derrotes, aconseguint els 40 punts i ja pensant e el play-off.

Per acabar el dissabte amb bon peu, el Sènior Femení, també va acabar el dia amb victòria, després d’un excel·lent partit amb el CE Molins de Rei-Sant Llorenç, per 23 a 16, amb 9 gols de la lateral guissonenca Irene Couceiro.

El sènior acaben la temporada a la 5ena posició del seu grup de copa, una temporada que han anat de menys a més.

Amb tots els èxits de dissabte va arribar la última alegria el diumenge, on l’equip més petit del club, el Benjamí Masculí, va aconseguir quedar campió de Lleida, i obté el passi per les Finals Nacionals dels JEEC com a campió territorial. Destacar també el gran paper de l’aleví femení que es va proclamar 3r de Lleida.