Carles Pedró Miramunt nomenat alcalde infantil de Guissona

Els alumnes de tercer de primària de l’Escola Ramon Faus i Esteve de Guissona han visitat les instal·lacions de l’Ajuntament de la vila. En la seva visita han estat rebuts per l’Alcalde, Xavier Casoliva, que els ha fet una breu introducció de la història de Guissona i del funcionament de l’Ajuntament.

DIVENDRES 23 OCTUBRE 2015

Divendres, 23 d’octubre.

 

Carles Pedró Miramunt nomenat alcalde infantil de Guissona.

 

Guissona.- Els alumnes de tercer de primària de l’Escola Ramon Faus i Esteve de Guissona han visitat les instal·lacions de l’Ajuntament de la vila. En la seva visita han estat rebuts per l’Alcalde, Xavier Casoliva, que els ha fet una breu introducció de la història de Guissona i del funcionament de l’Ajuntament.

Després els nens i nenes li han fet una sèrie de preguntes sobre el motius que l’havien empès a ser Alcalde, qui formava part de l’equip de govern, els anys que feia que treballava a l’Ajuntament, entre altres curiositats.

A continuació s’ha simulat un procés electoral en el que nens i nenes han escollit l’Alcalde i els 12 regidors de l’equip de govern. En un procés democràtic ha estat escollit alcalde Carles Pedró Miramunt de tercer B i l’equip de govern s’ha distribuït les diferents regidories de l’Ajuntament.

Finalment, han visitat les instal·lacions de l’Ajuntament, se’ls ha presentat el Pla Urbanístic de la Vila i s’han fet una fotografia al despatx de l’Alcalde.

Amb aquestes visites es pretén aproximar els nens i nenes a l’Alcalde i a les instal·lacions municipals, amb l’objectiu de fer un Ajuntament proper i transparent als ciutadans.

 

Ajuntament de Guissona

premsa@guissona.cat