CELEBRACIÓ DE LA FESTA DE FI DE CURS DE LES ESCOLES DE GUISSONA

El passat dijous i divendres es va celebrar la festa de fi de curs de les escoles de Guissona en diferents espais de la vila

DIJOUS 28 JUNY 2018

 

El passat dijous i divendres es va celebrar la festa de fi de curs de les escoles de Guissona en diferents espais de la vila.

El Pla Educatiu d’Entorn, la regidoria d’educació i les escoles de Guissona han organitzat novament una trobada interescolar per celebrar que el curs 2017-2018 ha finalitzat.

El dijous 21 de juny els alumnes de P2 i P3 dels centres educatius de Guissona van poder gaudir d’un espectacle de danses i cançons a càrrec de la companyia Ai Carai. Sota el nom de “La Ballaruca” els petits, van dansar i compartir a la plaça Bell Pla fins arribar al migdia.

El divendres, va ser el torn de tota la resta d’alumnes, des de P3 fina a 6è de primària. Uns 800 alumnes es van repartir entre el Parc Arqueològic i la plaça Mil·lenari per celebrar una festa Holi i una Festa de l’escuma respectivament. L’empresa “Holi blue” i de nou la companyia “Ai Carai” van ser els encarregats d’amenitzar les festes per aquests grups d’alumnes.

A més a més, durant la setmana, els alumnes d’ESO i batxillerat van poder gaudir d’un matí a la piscina municipal que va permetre que tots acabessin les classes amb bon humor.