Cinquena trobada de futbol sala de base al pavelló

El pavelló de Guissona va acollir el diumenge 22 de març la cinquena trobada de futbol sala de base categoria benjamí. del calendari de la federació de Lleida.

DIMECRES 25 MARÇ 2009

El pavelló de Guissona va acollir el diumenge 22 de març la cinquena trobada de futbol sala de base categoria benjamí. del calendari de la federació de Lleida. Aquesta trobada va ser organitzada per l’ Associació Consell Local d’ Esports de Guissona.

 
La trobada és va iniciar a les 10 del matí i va durar fins les 14 hores.  Van participar 7 equips:  EFS URGELL, MARISTES MONTSERRAT, ALCARRÀS FS, EFS ARC D’ ADA, FS BALAGUER, TORRES DE SEGRE FS  I ACLE GUISSONA.

Una matinal amb molt públic i molta animació per part del pares que van omplir el pavelló de Guissona. Una organització excel·lent.

 Alineacions.

ACLE GUISSONA: Idoia Pujadas, Gabriel Cristian, Catalin  Mihesan, Pau Selles,  Roger Caixal, Adrian Costea, Vladyslav Bodnar, Andrei Nicolae i Oleg Sabetskyy.

EFS URGELL:  Joan Roca, Joel Benet, Gerard Vila, Eloy Gambet, Aleix Gamyet, Oriol Sole i Agustí Rapissardo.


ALCARRAS FS: Alex Hernandez, joel Torreguitard, Jordi Calvet, Miquel Marti, Ckisthiana hernandez. Robert Leunar, Damia Ascar, Alin Mikolac i Robert Andres.

EFS ARC D’ ADA: Adria Sandros, Roger Martí, Albert Nogues, Cesc Piñol i Josep Musep.

F.S. BALAGUER: Arnau Llobera, Joan Barrera, Bernat Delfos,  Joel Andres, Arnau Durany, Roger Daviu, Gerard Monso, Oriol Delfau i Roger Farré.

TORRES DE SEGRE: Alex Gonzalez, Nico Alberich, Abel Font,  Neus Giro i Roger Martin.

MARISTES MONTSERRAT: Alex Cuellar, Xesci Rubianes, Angel Torra i Adria Espasa.