CLOENDA DE CURS DE L'ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE

L'Escola de dansa Montse Esteve va clausurar el passat diumenge el curs 2014/15 amb l'espectacle "Fem Zapping, és l'hora dels dibuixos".

DIMARTS 16 JUNY 2015

 L'escola de dansa Montse Esteve va clausurar el passat diumenge el curs 2014/15 amb l'espectacle "Fem Zapping, és l'hora dels dibuixos". 
L'espectacle es va dividir en dues parts. En la primera és van poder veure les coreografies traballades durant el segon trimestre i que han representat a l'escola a diferents concursos nacionals de dansa en les disciplines de contemporani i hiphop, obtenint uns grans resultats.
La segona part va ser un monogràfic inspirat en els dibuixos animats, on es van poder veure coreografies de dibuixos de totes les èpoques com: The pink panter, Picapedra, Barrufets, The Lion King, Frozen, Happy feet...
També hi van actuar els alumnes d'educació especial de l'escola/taller Alba de Tàrrega i Espígol de Cervera, on l'escola de dansa ja fa anys que hi dona classes.
Com cada any el poliesportiu de Guissona va quedar petit per les més de 1000 persones que van assistir a l'acte.
La propera actuació de l'escola serà el dijous dia 18 a les Jornades Solidàries de l'INS Guissona, a continuació ja es centraran en el muntatge de l'espectacle de dansa de cloenda del Mercat Romà.