CLOU EL CURS DE FOTOGRAFIA AMB NOVES PROPOSTES

El passat dissabte, 12 de febrer va cloure a Guissona, el CURS DE FOTOGRAFIA DE PATRIMONI, organitzat des del Punt d’Informació Jove. Els participants d’aquest curs han sol·licitat un curs de Photoshop per complementar els coneixements adquirits.

DILLUNS 14 FEBRER 2011

El passat dissabte, 12 de febrer va cloure a Guissona, el CURS DE FOTOGRAFIA DE PATRIMONI, organitzat des del Punt d’Informació Jove.

 

Aquest curs, dirigit per la fotògrafa de Tàrrega, Elisenda Andreu, ha permès als onze participants conèixer la càmera digital i treure profit al patrimoni i a les imatges, estudiar la llum, les ombres, la composició, l’expressió i la impressió.


Els participants d’aquest curs han combinat dues hores setmanals de teoria a l’Espai Fassina amb sessions pràctiques fotografiant el patrimoni de la nostra vila i la seva gent.

 

Els participants d’aquest curs han sol·licitat un curs de Photoshop per complementar els coneixements adquirits. Atès que aquest curs es pot incloure en el Pla Local de Joventut, si hi ha suficient demanda, des de la regidoria s’ha adquirit el compromís de portar-lo a terme després de setmana santa.