CLOU EL CURS D'EMPODERAMENT DE LES DONES IMMIGRADES A GUISSONA

La formació, de 45 hores, impartida pel centre New School/ACSER durant els mesos d’octubre i novembre, inclou tres mòduls on es tractaven els temes com la societat catalana i el seu marc jurídic, el mon laboral, la salut i la integritat física de la dona

DIJOUS 28 NOVEMBRE 2019

 

En l’acte de cloenda, celebrat el 28 de novembre,  el regidor Josep M. Ferreras ha entregat els certificats d’assistència a 22 persones, participants.  Les dones que han participat al curs són d’origen molt divers: de Senegal , Guinea,  Gàmbia, Egipte, Costa de Marfil, Ucraïna, Romania, Georgià i Colombià. També es van formar 5 homes procedents del Marroc i de Senegal.

La formació, de 45 hores, impartida pel centre New School/ACSER durant els mesos d’octubre i novembre, inclou tres mòduls on es tractaven els temes com la societat catalana i el seu marc jurídic, el mon laboral,  la salut i la integritat física de la dona. Es va fe especial incidència en els aspectes de la violència masclista, les mutilacions genitals femenines i els matrimonis forçats.

 El curs està organitzat per la Regidoria de Salut i Acció Social del consistori amb col·laboració del Consell Comarcal de la Segarra i ha rebut finançament de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, del Pacto de Estado contra la violencia de genero i del Fons social europeu.