CLOUEN ELS TALLERS D’ESCLETXA DIGITAL DEL CURS 2021-22

La setmana passada, van cloure aquestes formacions que es van iniciar al mes de gener i on s’ha treballat conceptes bàsics com teclat, ratolí, perifèrics, el núvol, el Gmail i Google documents, entre altres.

DIJOUS 12 MAIG 2022

 

Guissona, ha ofert des del Pla Educatiu d’Entorn i amb el suport del Punt Òmnia de la Segarra, dos tallers d’escletxa digital a l’espai de la Llavor. En aquests dos tallers que s’han portat a terme durant tres mesos, hi han participat pares i mares dels centres educatius de la nostra vila amb l’objectiu de fer front a la bretxa digital.

La setmana passada, van cloure aquestes formacions que es van iniciar al mes de gener i on s’ha treballat conceptes bàsics com teclat, ratolí, perifèrics, el núvol, el Gmail, Google documents, fulls de càlcul, Google maps, així com eines per organitzar sortides, descarregar fotos, compartir documents, retoc fotogràfic i xarxes socials.

En aquesta edició han participat una vintena de persones distribuïdes en tres grups, la majoria pares i mares dels centres educatius de la nostra vila.

Després de la pandèmia, des del Pla Educatiu de Guissona es va creure indispensable fer front a l’escletxa digital de les famílies dels centres educatius perquè pares i mares ajudessin als seus infants en les connexions a les classes, a la realització de deures online, ... és des d’aleshores que es realitzen formacions de forma continuada a La Llavor. Fins ara, un centenar de guissonencs i guissonenques han gaudit d’aquestes sessions.

 

Guissona, 12 de març de 2022