CLOUEN LES ACTIVITATS D'ESTIU ORGANITZADES DES DE LA REGIDORIA DE JOVENTUT

El passat 30 de juliol van finalitzar les activitats d’estiu organitzades per la regidoria de joventut de l’ajuntament de Guissona amb la col•laboració del Museu de Guissona, la brigada municipal, el Centre d’Art Singular Cal Santacreu, el Col•lectiu Creativitats Urbanes i subvencionat pel Pla Educatiu d’Entorn de Guissona.

DIMARTS 03 AGOST 2021

 

 

El passat 30 de juliol van finalitzar les activitats d’estiu organitzades per la regidoria de joventut de l’ajuntament de Guissona amb la col•laboració del  Museu de Guissona, la brigada municipal, el Centre d’Art Singular Cal Santacreu,  el Col•lectiu Creativitats Urbanes i subvencionat pel Pla Educatiu d’Entorn de Guissona.

 

Taller de curtmetratges – Camps de Treball Local 

Com a novetat d’aquest estiu, s’ha organitzat el Taller de curtmetratges a càrrec del director de cinema Guissonenc Edu Marín, on els joves han pogut aprendre com es realitza una obra audiovisual des del principi. El resultat del seu treball, un curtmetratge amb temàtica romana, es va presentar en el marc dels capvespres a la romana i es pot veure actualment, al canal de Youtube del l’Ajuntament de Guissona i a les seves xarxes socials.

Com en els darrers anys, s’han desenvolupat 3 Camp de Treball Local:   Patrimoni, Brigada i Art inclusiu

 

Patrimoni

Una vintena de joves ha fet tasques de manteniment del Parc arqueològic. Enguany l’activitat ha estat dividida en dues parts, en la primera els joves han preparat el Parc arqueològic per rebre als estudiants i arqueòlegs, i la segona, han fet un mural a la caseta d’eines, fent l’experiència encara més enriquidora.

 

Brigada

Els Camps de treball de la brigada municipal local han tingut dues temàtiques diferents:  un espai jove on les noies i nois participants han realitzat tasques de manteniment de pintura de l’Skatepark, els bancs de les places del centre de Guissona i altres espais. A més a més també han fet una gran feina de manteniment dels espais verds de Guissona, fent neteja i esporgant arbres de places i jardins públics.

 

Art Inclusiu

Per segon any, s’ha realitzat el Camp de treball Local d’Art Inclusiu, organitzat pel Centre d’art Singular Cal Santacreu, enguany amb  la col•laboració de creativitats urbanes, concretament de l’artista d’art urbà @Llukutter. Els joves han realitzat un mural a l’accés del centre d’art seguint un procés participatiu. La temàtica triada va ser la diversitat, sota el lema “Som diversos, som art”.

 

 

Més d’una cinquantena de joves de Guissona han pogut gaudir d’activitats segures i de qualitat aquest estiu. Aquestes propostes dutes a terme en grups bombolla i amb la realització de test d’antígens periòdics als responsables, s’han pogut dur a terme sense cap incidència.