COLORS, LA INTERCULTURALITAT PRÈN GUISSONA

Ja per dotzè any consecutiu, el passat dissabte, es va celebrar la JORNADA INTERCULTURAL COLORS a Guissona, una proposta coordinada pel Pla Educatiu d’Entorn.

DIMARTS 08 MAIG 2018

 

 

Ja per dotzè any consecutiu, el passat dissabte, es va celebrar la JORNADA INTERCULTURAL COLORS a Guissona, una proposta coordinada pel Pla Educatiu d’Entorn amb l’objectiu de donar a conèixer entre la població les diferents nacionalitats de la vila i promoure la cohesió social entre elles.

Enguany hi van participar una desena d’entitats, associacions i centres educatius així com també el grup dels Kuartos ’93 qui va posar el servei de bar a la jornada, que per primer any es va celebrar a la plaça de l’ajuntament.

Les activitats es van portar a terme durant tot el dia i es van centrar amb les actuacions musicals per part de les associacions de nouvinguts, en els tallers creatius, així com també es va dur a terme una sortida amb btt, sense deixar de banda la cercavila de gegants amb la música dels Margeners de Guissona. El grup barceloní Dani Caracola i la banda intercultural  va cloure la jornada amb un concert variat de músiques del món

En definitiva, un conjunt d’activitats per conèixer la nostra cultura i les característiques de les cultures provinents d’altres territoris i que actualment conviuen a Guissona amb la catalana.

Esperem poder repetir la jornada de cara a l’any vinent.