COMENÇA L’ESCOLA DE PARES A GUISSONA

Més de 50 persones s’han inscrit a la primera Escola de Pares de Guissona que va començar el passat dimecres a les 8 del vespre amb una primera conferencia amb el títol COM PARLAR PER A QUÈ ELS FILLS ESCOLTIN. Aquestes xerrades es porten a terme mensualment, el tercer dimecres, la propera tindrà lloc el 17 de novembre i ens donarà les eines per millorar el rendiment escolar dels nostres fills. .

DIVENDRES 17 OCTUBRE 2014

Més de 50 persones s’han inscrit a la primera Escola de Pares de Guissona que va començar el passat dimecres a les 8 del vespre amb una primera conferencia amb el títol COM PARLAR PER A QUÈ ELS FILLS ESCOLTIN

La ponent, Júlia Garcia, va plantejar als assistents que analitzessin en primer lloc com eren i com eren els seus fills, com s’hi relacionaven, com s’hi comunicaven i que els volien transmetre, a partir d’aquesta primera reflexió inicial es van definir els diferents estils educatius i els diferents rols que jugaven els diferents membres de la família. Una xerrada enriquidora que va permetre reflexionar sobre els missatges i les converses entre pares i fills.

 

Aquestes xerrades es porten a terme mensualment, el tercer dimecres, la propera tindrà lloc el 17 de novembre i ens donarà les eines per millorar el rendiment escolar dels nostres fills.