COMPARSES I TRUITES, TOT A PUNT PER CARNAVAL!!!

El XII concurs de truita de patates al matí i la rua de comparses a la tarda són els elements estrella d’aquest CARNAVAL. Poseu-vos la vostra disfressa i sortiu al carrer, gaudiu dels actes que us hem preparat!

DIJOUS 03 MARÇ 2011

Les activitats s’inicien al matí, enguany amb el dotzè any consecutiu de truita de patates, en el que hi participen diferents entitats i colles de Guissona, entre elles la Societat Gastronòmica “La Manduca”, aquest grup de cuiners, enguany presenten tres propostes diferents de truites que hauran de competir amb la resta per obtenir el premi a la millor truita, a la pitjor i a la millor presentació.

Enguany és el segon any que s’oficialitza la RUA DE COMPARSES, amb un important èxit d’assistència el primer any i que esperem que es repeteixi.
 
En aquesta rua, a més de participar-hi diferents entitats de la vila com Els Margeners de Guissona, l’Agrupament Escolta Bella Iesso, l’AMPA de l’Escola Ramon Estadella i la Comissió de la Bakanal, també hi participen colles d’amics que s’organitzen per formar comparsa. En total, hi ha inscrites unes 200 persones a la rua de comparses, a més de les famílies i colles que s’hi vagin afegint durant el recorregut.
 
Totes les comparses inscrites seran obsequiades amb un corder i la guanyadora serà obsequiada amb un cap de setmana en un alberg de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya.
 
Tant al matí com a la tarda gaudirem de diferents espectacles d’animació de carnestoltes, que clouran amb la sardinada popular, en la que es repartirà sardines, de forma gratuïta, entre tots els assistents.
 
Us hi esperem a tots i bon carnaval!