COMPTE ENRERE PER LA XII MARXA DELS CASTELLS DE LA SEGARRA

Les inscripcions per la XII Marxa dels Castells de la Segarra, la prova de resistència de 51 km de recorregut per la comarca i que enguany es celebrarà el proper 13 de març, van a molt bon ritme i ja han sobrepassat els 1500 inscrits, mentre que la 1a Marxa dels Castells Plus, una de les novetats d’aquesta edició, ja ha superat els 100 participants.

DILLUNS 24 GENER 2011

Les inscripcions per la XII Marxa dels Castells de la Segarra, la prova de resistència de 51 km de recorregut per la comarca i que enguany es celebrarà el proper 13 de març, van a molt bon ritme i ja han sobrepassat els 1500 inscrits, mentre que la 1a Marxa dels Castells Plus, una de les novetats d’aquesta edició, ja ha superat els 100 participants. Tant el Centre Excursionista de la Segarra (CES) com el Centre Excursionista Guissonenc (CEG) han posat el límit als 1800 caminadors a la Marxa de 51 km i als 300 a la Plus, que consta d’un recorregut d’uns 70 km i un desnivell acumulat de 1938 metres.

Amb les inscripcions fins al moment rebudes s’han recollit més de 600€ per la Trail Walker 2011. Aquesta cursa és el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. Consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 36 hores amb equips de quatre persones. Els equips participants, entre els quals hi haurà representants del CES i del CEG, es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam. Per aquest motiu, a l’hora de realitzar la inscripció, tots els participants de la Marxa del Castells poden fer el seu donatiu per tal que hi pugui haver representació segarrenca.  

Per altra banda, aquest any també s’han programat dues caminades de preparació per la Marxa, aquestes seran el 20 de febrer i el 6 de març. La primera etapa serà des de Guissona fins a Moncortès i la segona transcorrerà des de Moncortès fins a Guissona. D’aquesta manera tots els caminadors interessats a conèixer el terreny de la Marxa dels Castells i fer un tastet dels quilòmetres de la cursa dividits en dues etapes ho podran fer amb aquests entrenaments.

Les altres novetats que es presenten aquest any són per una banda, la samarreta que tindran tots els inscrits quan vagin a recollir el seu dorsal, que comptarà amb nou disseny, i per l’altra el record que es lliura a l’acabar la Marxa, que també serà diferent al de les edicions anteriors.

L’organització dóna les gràcies als principals patrocinadors, la Diputació de Lleida i assegurances DKV.

Tota la informació sobre la XII Marxa dels Castells de la Segarra la trobareu a la pàgina web marxadelscastells.com, que segons ens han informat els organitzadors, compta amb una mitjana de 600 visites diàries.