CONCERT DE SANT ESTEVE A LA CAPELLA DEL CLAUSTRE

El passat dijous, dia de Sant Esteve, va tenir lloc a la capella del Claustre un concert de guitarres a càrrec de la guissonenca Maria Ribera i del seu company, en Jordi Sàbat, un concert que captivar a tots els assistents.

DIVENDRES 27 DESEMBRE 2013

El passat dijous, dia de Sant Esteve, va tenir lloc a la capella del Claustre un concert de guitarres a càrrec del duo format per Maria Ribera i Jordi Sàbat.

Maria Ribera i Jordi Sàbat es van iniciar com a formació, amb ganes de compartir el seu art, i donar a conèixer a tots els públics aquella guitarra que tantes riqueses sonores pot oferir. Amb les seves interpretacions van més enllà de la música estrictament escrita per guitarra, i poden transmetre d'aquesta forma tots els colors i sons que l'instrument permet, i que sovint resulten tant desconeguts pel públic en general.

Aquest concert que es va iniciar amb dues peces del llibre vermell de Montserrat, també ens va potar obres de Manuel de Falla i Enric Granados, un bonic repartori que va captivar al públic i que va cloure amb el cant dels ocells.

Ens agrada comptar amb actuacions de guissonencs en les activitats de la vila i no podia faltar la Maria Ribera en la programació musical d'enguany.