CONCURS DE LOGOS I DE FELICITACIONS DE NADAL A GUISSONA

Aquest primer trimestre el Pla Educatiu de Guissona ha organitzat dos concurs en el marc dels centres educatius.

DILLUNS 21 DESEMBRE 2020

 

Aquest primer trimestre el Pla Educatiu de Guissona ha organitzat dos concurs en el marc dels centres educatius.

 

Per una banda, el concurs de logos, amb alumnes de tercer d’ESO, amb l’objectiu de renovar l’actual logo, vigent des del curs 2006-2007. L’alumant dels dos instituts de la vila van rebre l’assessorament professional de la dissenyadora gràfica Sònia Esteve, guanyant la proposta presentada per Alex Andrei Ciobanu, Nicolae Josan i Anton Danailov Aleksandrov  de l’INS Guissona que van dibuixar una motxilla.

La motxilla és un element que ràpidament porta a pensar en conceptes de l’àmbit educatiu. A més, una motxilla és un espai on hi podem agrupar varis elements, i per tant ho podem relacionar amb la xarxa d’entitats que formen el Pla Educatiu d’Entorn. La línia té molta força i el text està ben integrat en el logo.Aquest logo serà la imatge del Pla Educatiu d’Entorn dels propers anys.

 

D’altra banda, anualment, el Pla Educatiu d’Entorn organitza el concurs de felicitacions de Nadal per escollir la imatge de la felicitació institucional de l’Alcalde, enguany s’ha fet el concurs amb l’alumnat de 4t de primària dels centres educatius de la vila, que han rebut formació sobre la tècnica de gravat, de mans de la il·lustradora Marta Casals.

L’obra guanyadora ha estat d’Alba Alsina i Novell, de 4t de la FEDAC Guissona, a la seva obra ha aplicat les dues tècniques apreses: estampar una forma retallada i estampar gravat amb tècnica de punta seca. El concepte de les corones és molt nadalenc, i la composició molt equilibrada i s’acompanya d’un missatge optimista i solidari.

 

El jurat format per la regidora de cultura, Agnès Pla; les dissenyadores gràfiques, Sònia Esteve i Eva Guasch i la il·lustradora, Marta Casals, han valorat la tasca feta en totes les obres presentades en els dos concursos.

Amb aquestes accions el Pla d’Entorn promou una mateixa acció per tota la xarxa educativa amb l’objectiu de donar-se a conèixer més enllà de l’Escola

 

Guissona, 19 de desembre de 2020