CONSUMEIX PRODUCTE KM0, CONSUMEIX A LA SEGARRA!

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra s’ha volgut potenciar i facilitar el consum del comerç local, donant suport al teixit comercial del territori de la Segarra per generar una economia més vinculada al territori.

DIVENDRES 26 MARÇ 2021

 

Des  de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra s’ha volgut potenciar i facilitar el consum del comerç local, donant suport al teixit comercial del territori de la Segarra per generar una economia més vinculada al territori.

Seguint aquesta iniciativa del Pla de Reactivació Comarcal, s’ha creat un llistat i un MAPA INTERACTIU amb les dades de contacte i horaris dels comerços que ofereixin el servei de venda a domicili.

Des  de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Guissona hem facilitat les dades dels comerços de la vila que van expressar interès en oferir venda a domicili, ja fos a nivell local o comarcal.

 

A l’hora d’utilitzar el servei de venda a domicili cal que el client s’informi de si hi ha compra mínima i quines son les condicions de pagament i enviament.

 

Doneu-li una ullada!

http://www.ccsegarra.cat/desenvolupament-local/productors-segarra

 

Guissona, 25 de març de 2021