Contes per als més petits a la Biblioteca

El passat dijous, 2 d’abril el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona va organitzar a la Biblioteca Municipal la sessió de contes EL MÓN DELS TOVETS amb contes de gats.

DIVENDRES 03 ABRIL 2009

El passat, dijous 2 d’abril, a la sala d’exposicions de l’Espai Fassina, recentment reestructurada com a Biblioteca provisional de Guissona, mentre durin les obres a la seva seu de la Casa de Cultura (Plaça Vell Pla, 1), la sessió de contes EL MÓN DELS TOVETS.

 El Món dels Tovets recull contes té per objectiu motivar als infants de fins a 6 anys cap a la lectura.

Els més menuts, juntament amb els seus pares van desplaçar-se a la biblioteca on els esperaven llibres carregats d’il·lustracions i arguments, acompanyats de diferents pelutxos (tovets), que en aquesta sessió eren gats.

 Després de l’explicació de contes de gats els nens i nenes van poder remenar entre els llibres de la biblioteca i explicar als seus pares i amics els llibres de gats que anaven trobant entre les prestatgeries de la sala, podent-se emportar fent ús del préstec bibliotecari el llibre que més els va agradar per tornar-lo a explicar, mirar, escoltar ... tranquil·lament a casa.

 

L’objectiu d’aquestes sessions és definir la biblioteca com a espai de lectura des de les primeres edats.