Conveni de col·laboració entre CatalunyaCaixa i el Patronat d’Arqueologia de Guissona

El Museu de Guissona, Eduard Camps, ha informat aquest divendres, 11 de febrer, als mitjans sobre el conveni de col·laboració entre CatalunyaCaixa i el Patronat d’Arqueologia de Guissona per la realització del projecte Adequació del Museu de Guissona i del Parc Arqueològic de Guissona.

DIVENDRES 11 FEBRER 2011

El Museu de Guissona, Eduard Camps, aquest divendres, 11 de febrer a les 13.00h, ha informat als mitjans sobre el conveni de col·laboració entre CatalunyaCaixa i el Patronat d’Arqueologia de Guissona per la realització del projecte Adequació del Museu de Guissona i del Parc Arqueològic de Guissona.
 
Hi ha assistit la Sra. Sònia Suné, directora de la Zona Urgell-Segarra de CatalunyaCaixa, la Sra. Maria Reyes Escrich, directora de l’oficina de CatalunyaCaixa de Guissona i el Sr. Josep Guitart, director del Patronat d’Arqueologia de Guissona.
 
L’obra social de CatalunyaCaixa i el Patronat d’Arqueologia de Guissona van signar el passat mes de febrer de 2010, un conveni de col·laboració pel qual l’Obra social de CatalunyaCaixa concedia una ajuda econòmica de 25.000 euros per a la realització del projecte d’adequació del Museu i del Parc Arqueològic de Guissona cofinançat, també, pel programa europeu FEDER.
 
En aquest moment, el projecte es troba en la fase final i per aquest motiu es durà a terme una visita a les obres, abans de la seva inauguració prevista pel mes d’abril d’enguany, i una valoració del projecte i de la implicació de l’Obra Social de CatalunyaCaixa en la recuperació del patrimoni mitjançant la seva convocatòria d’ajuts de l’Obra Social.