CRISTINA CASAS, GUANYADORA DEL IV PREMI JORDI PÀMIAS

De les quaranta-vuit obres que s’han presentat en aquesta edició del premi Jordi Pàmias, la guanyadora ha estat AL MIG DE LES COSES, de Cristina Casas i Mata, una escriptora de Sant Quirze de Besora

DISSABTE 20 OCTUBRE 2012

 Aquest dissabte, 20 d’octubre, a les 12 del migdia i a la sala de plens de l’Ajuntament de Guissona ha tingut lloc l’acte d’entrega de premis del IV Premi Jordi Pàmias. Per quart any consecutiu, aquest guardó es dóna cita a la tardor de la nostra vila.


En l’acte, musicalitzat per la guissonenca, Glòria Ribera, hi ha participat l’Alcalde de la vila, acompanyat pel Sr. Jordi Pàmias, el Sr. Lluís Pagès de Pagès Editors, la regidora de Cultura Angelina Infante i el Sr. Josep Borrell, en representació del jurat.


De les quaranta-vuit obres que s’han presentat en aquesta edició del premi Jordi Pàmias, la guanyadora ha estat AL MIG DE LES COSES, de Cristina Casas i Mata, una escriptora de Sant Quirze de Besora, que aquest mateix any també ha guanyat el premi Batulia de Badalona en Poesia i que va guanyar el premi de narrativa experimental d’Olot, el 2006. Dóna la casualitat que Cristina Casas també ha publicat el llibre “Capacitats”, l’any 2008 amb Pagès Editors.


El jurat, també ha fet menció especial de l’obra UN TROS DE PA, considerant-la una molt bona obra i de notable maduresa expressiva.