Crònica de la darrera actuació dels Margeners de Guissona a Vilanova i la Geltru

Aquest passat diumenge, els Margeners de Guissona s’han desplaçat a Vilanova i la Geltrú per participar a l’actuació de principi de temporada dels Bordegassos de Vilanova, juntament amb els Castellers de Berga i els Xiquets de Vila-seca. L’actuació va tenir lloc al passeig del Carme, amb nombrós públic que va gaudir del dia i de la jornada castellera.

DIJOUS 21 ABRIL 2016

Vilanova i la Geltrú (Garraf).-  Aquest passat diumenge, els Margeners de Guissona s’han desplaçat a Vilanova i la Geltrú per participar a l’actuació de principi de temporada dels Bordegassos de Vilanova, juntament amb els Castellers de Berga i els Xiquets de Vila-seca. L’actuació va tenir lloc al passeig del Carme, amb nombrós públic que va gaudir del dia i de la jornada castellera.

 

La colla de la camisa marró ha fet un 3d7, que s'ha aixecat ferm i s'ha descarregat amb una solvència present durant tot el castell, en la segona ronda, ja que en la primera ha quedat en un intent desmuntat. En tercera ronda ha descarregat un 3d6 amb agulla i en la ronda de repetició ha realitzat un 4d6, l’estructura ha pujat àgil i s'ha coronat a bon ritme.

 

La colla amfitriona, els Bordegassos, ha dut a plaça 2 pilars de dol, un 5d7 en primera ronda, un 4d7amb agulla en la segona ronda, i han acabat la seva actuació amb un 4d7. En la ronda de pilars, un pilar de 5 i 5 pilars de 4.

 

Els xiquets de Vila-seca han dut a plaça un 5de6, un 3de7, i en tercera ronda una torre de 6, han tancat l’actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

 

Per últim, la quarta colla convidada, els Castellers de Berga, han iniciat la seva actuació amb un 4de7, en segona ronda un 3de7, i un 5de6 en tercera ronda, en la ronda de pilars un pilar de 5 que ha quedat en un intent i 2pilars de 4.

 

Aquesta ha estat una actuació important, tant pels Bordegassos com per Margeners, per encarar la Diada de Sant Jordi de la setmana vinent.

La cita és el diumenge 24 a la plaça Major de Guissona on actuaran juntament amb els Salats de Súria i els Tirallongues de Manresa.

 

 

 

Margeners de Guissona: (id)3de7, 3de7, 3d6, 4d6, 2p4

Xiquets de Vila-seca: p4, 5d6, 3de7, 2d6, p5 2p4

Bordegassos de Vilanova: 2p4, 5de7, 4de7a, 4de7, p5 5p4

Castellers de Berga: 4d7, 3d7, 5d6, ip5 2p4

 

 

 

Margeners de Guissona

 

margenersdeguissona@yahoo.es

www.margeners.cat