Crònica del Handbol a Guissona del passat diumenge 24 de febrer

Partits jugats al Pavelló de Guissona

DIMARTS 26 FEBRER 2013

CADET FEMENI

ACLE GUISSONA 5   SLUB HANDBOL ASCO  16

Partit jugat al pavelló de Guissona el diumenge a les 12 hores. Una primera part on les locals van fer una bona defensa i van poder aguantar al Ascó que va primer a la lliga i ha estat imbatible amb tota la competició, amb un parcial a la primera part de 6 a 2.

A la segona part les de Ascó van començar a pressionar i van fer vàlua del seu nivell amb un parcial de 10 a 3. Tot i perdre un bon partit de les locals que a poc a poc van agafant nivel dins la competició.

Alineació:

ACLE GUISSONA: Clara Guim (2), Camelia Ilisca, Laia Espinagosa (1), Mireia Goma (1), Miriam Regue , Anna Graells, Anna Sole (1) , Julia Farran i Irene Couceiro (1).

CLUB HANDBOL ASCO: Marina Serra, Beatriz Gallego, Anna Rodriguez, Falguera, Marta Abella, Nuria Avenza, Marina Gasca, Mertixell Caurrneta i Maria Guerrero.

JUVENIL FEMENI

ACLE GUISSONA 12    BALSARENY 11

Partit jugat al pavelló de Guissona  a les 11,30h. Una primera part amb un parcial de  5 a 5 que demostra l’ igualtat viscuda a la pista que fins els últims segons no es va decidir el guanyador.  La segona part parcial de 7 a 6 a favor de les locals que s’emporten 2 importants punts.

Màxima golejadora Erica Valero amb 5 gols.

Alineació:

ACLE GUISSONA:  Mariamma Diallo, Marina Raluy, Erica Valero (5), Laia Recasens (1), Berta Graells (2), Marta Santesmases (1), Farners Dalmases, Irene Guim , Aina Farres (1) i <Marianna Track (2).

BALSARENY HANDBOL:  Julia Hernandez, Alba Ruiz, Marina Serra, Claudia Bermudez, Alexandra Sole, Marta Lopez, Cristina Pinto, Gemma Novella, Tania Lima, Queralt Gonzalez i Aroa martin.

NOTA DE PREMSA. CLUB HANDBOL GUISSONA