Crònica dels partits de handbol i futbol sala del cap de setmana

Partits jugats entre el pavelló de Guissona, la Llagosta, Calaf i Lleida.

DIMARTS 14 DESEMBRE 2010

HANDBOL INFANTIL FEMENÍ: ACLE GUISSONA 5  - CEACA TÀRREGA  17

Partit jugat al Pavelló de Guissona el diumenge 12-12-2010 a les 10h. Amb un parcial a la primera part de 5 a 10 amb domini de les jugadores del Tàrrega, ja a la segona part les locals no van poder marcar cap gol i les visitants van ser molt superiors amb un parcial de 0 a 7 . Màximes golejadors del CEACA:  Maria Cera amb 8 gols i Belimda Guerrero amb 7 . Pel Guissona, Irene Cruceiro amb 3 gols.
Alineació:
ACLE GUISSONA: Gloria Lobo, Lluisa Ferran, Miriam Regue (1), Irene Zamora (3), Laia Espinagosa, Anna Sole, Clara Guim (1), Sara Areny i Mireia Goma.
CEACA TÀRREGA: Andrea Roca, Julia Sala, Cinta Noró (1), Laia Esque, Maria Recasens, Monica Cruz (1), Maria Cera (8), Maria Santacreu, Gemma Casteras i Belinda Ramos (7).

HANDBOL CADET FEMENI:  ACLE GUISSONA 24 - CEACA TARREGA  16
Partit jugat al pavelló de Guissona el diumenge 12-12-2010 a les 11,30h. Amb un parcial a la primera part de 16 a 10 per les locals, que van anar sempre per davant del marcador i van imposar el seu joc a la pista en tot moment, i un parcial a la segona part de 8 a 6 .  Màxima golejadora pel Tàrrega Mariana Ttxach amb 9 gols i pel Guissona Èrica Valero amb 7 gols i Marta Santesmases amb 6.
Alineació:
ACLE GUISSONA: Remei Sole, Irene Guim, Marina Raluy (1), Erica Valero (7), Oksana Resenko, Berta Graells (4), Marta Santesmases (6), Sara Kammach (1), Aina Farres (2), Judith Bosch i Farners Dalmases (3).
CEACA TÀRREGA: Mariana Diallo, Monica Cruz (2), Cinta Noro, Marina Tkach (9), Belinda Ramos, Paula Serra, Mieria Capdevila (3) i Alba Calderon.

HANDBOL CADET MASCULÍ:  C.H.VALLAG  26 - ACLE GUISSONA 24
Partit jugat al pavelló de la Llagosta el dissabte 11-12-2010 a les 12h. Partit molt igualat on, al final, els de Guissona no van poder guanyar per un ajustat marcador. Parcial a la primera part de 10 a 7 i a la segona part de 16 a 15 . Gran partit del jugador local Roger Pijuan .
Alineació:
ACLE GUISSONA : Josep Santesmases, Gerard Majoral , Roger Pijuan, Kevin Diaz, Oriol Andres, Cristian  Perez, Albert Gomez, Aleix Gomez i Daniel Galan.

VALLAG C.H.: Daniel Trallero, Adr5ian Muñoz, Alexandre lideu, Marc Learn, Lluis Tencarell, Daniel Cuenca, Marc Chenella, Josep i Marc Planell.

FUTBOL SALA INFANTIL  MASCULÍ: ACLE GUISSONA 2 - ALCOLETGE 1
Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabte 11-12-2010 a  les  12,30h. Partit molt igualat i amb molt nivell a la pista. Gols de Maxence Lourne i Pedro Torrado pel Guissona i per l’ Alcoletge,  Xavier Nieto.

Alineacions:
ACLE GUISSONA :  Ferran Gonzalez, Ignassi Torrell, Aleksandrar Petk, Jordan Aparicio, Maxence Lourme (1), Idoia Pujades, Pedro Torrado (1), Pablo Quijano, Roger Caixal  i Vasil Kostov.
ALCOLETGE: Eric Cacho, Sergi Tomas, Albert Cortasa, Xavier Nieto, Victor Venancio, Aaron Gil, Mohamed Gourcill, Jonathan Espeso i Pedro Castro.

FUTBOL SALA ALEVI MASCULI: ACLE GUISSONA 8  - CASTELLSERA 0
Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabte 11-12-2010 a les 11h. Domini absolut dels locals que no van donar cap opció als visitants. Bon joc i nivell a la pista del Guissona amb els locals que van estar encertats tant en defensa com resolutius davant la porteria contrària. Màxims golejadors: Ferran Gonzalez, Sergi Jimenez i Roger Caixal amb 2 gols cada un.

ALINEACIONS:
ACLE GUISSONA : Ferran Gonzalez (2), Josep Puig, Gabriel Sterea, Pau Selles (1), Sergi Jimenez (2), David medina (1), Roger Caixal (2), Ian Oakra, Plamen Kostov i Svyatoslav Boymystruck.
CASTELLSERA: Marc Vidal, Unas Martinez, Edual Boncompte, Arnau Gomez, Noel Boncompte, David Bringue, Iona Buhan, Marc Aleu i Arnau Alsina.

FUTBOL SALA CADET MASCULÍ: F.S. ALTA SEGARRA  7  -  ACLE GUISSONA 4
Partit jugat al Pavelló de Calaf el dissabte 11-12-2010 a les 11h. Partit amb domini dels locals. Tot i el bon joc dels dos equips, els de Guissona no van poder parar els de l’ Alta Segarra davant la porteria. Màxim golejadors: Joan Sans de l’ Alta Segarra amb 3 gols i Oriol Lopez del Guissona amb 3 gols.
Alineació :
ALTA SEGARRA: Eduar Hernandez, Sergi Boixadera, Sergi Sugranyes, Lluis Roig, Daniel Roig, Joan Sans (3), Jordi Grau (1), Miquel Tello (1), Marc Busquets (1).
ACLE GUISSONA: Joel Carmona, David Cuadros (-1), Jordi Garcia, Ignasi Baeta (1), Arnau Hernandez, Oriol Lopez (3), Vitaly Ukraynets, Carles Rull, Didac Martinez, Aleix Andres, Abdelatif , Iker Matarredona.
FUTBOL SALA JUVENIL MASCULÍ: MARISTES B  4   -  ACLE GUISSONA 7
Juvenil 1a. divisió grup 3 . Partit jugat a Lleida el dissabte 11-12-2010 L’ACLE Guissona es va emportar el triomf en la sempre difícil pista dels Maristes. Si bé aquesta temporada els col•legials no estan en el seu millor moment, l’equip visitant va dominar des del primer minut el marcador i es van posar en avantatge en el marcador ben aviat. Amb el marcador a favor (1 – 5) a manca de 5 minuts per la cloenda, el tècnic visitant va fer jugar els jugadors menys habituals i això ho van aprofitar els locals per atansar-se al marcador (4 – 5). La sortida dels pesos pesants van posar el marcador amb el definitiu 4 a 7.

Alineació:
Maristes Lleida (4): Bellobi, Casals (2), Martinez (1), Salvadó, Adrià, Moreno, Font, Saus, Cobos (1)
ACLE Guissona (7): Sergio, Enna, Cuadros, Marwan, Ivanov (1), Cabo (3), Fran Blanco (1), Oriol Lopez (2).