Crònica dels partits del cap de setmana

Resum dels partits jugats el passat cap de setmana

DIMARTS 21 DESEMBRE 2010

FUTBOL SALA  JUVENIL MASCULÍ:  MARISTES MONTSERRAT 6 -  ACLE GUISSONA 4

Partit jugat al pavelló del Maristes el dissabte 18-12-2010 a les 12:07. Partit emocionant amb domini dels locals.

Màxims golejadors:

- pels Maristes, Jordi Clariso amb tres gols
- pel Guissona, Oriol Lopez amb 5 gols.

Alineació:
MARISTES MONTSERRAT: Victor Estefalwech, Guillermo Landa, Javier Martinez, Jordi Clariso (3), Jesus Fetenaño, Ruben Larroy, Marc Fernandez, Enric Palez (2) i Roger (1)

ACLE GUISSONA: Arnau Hernandez, David Cuadros, Carles Rull, Vasil Angelov, Marc Sanges, Jordi Garcia, Iker Mararrodona, Didac Martinez, Vitaly Ukra, Oriol Lopez, Ignassi Baeta i Aleix Andres.

HANDBOL  CADET MASCULI:  LA SALLE BONANOVA  41 -  ACLE GUISSONA  29


Partit jugat al pavelló del col•legi la Salle Bonanova el dissabte 18-12-2010 a les 11 hores. Bon partit dels jugadors del Guissona que van lluitar fins al final. Una primera part amb un parcial de 21 a 11 . Ja a la segona part els visitants van trobar el joc i van estar amb molt bona defensa i entrant a la porteria contraria, aquesta segona part parcial de 20 a 18 .

Màxims anotadors:  Raül Fortunyo per la Salle i Roger Rull pel Guissona.

Alineació :
La Salle: Guillermo Costum, Francesc Altadill, Pablo Estañol, Albert Chamorro, Raul Fortunyo, Guillermo Palou, Josep Adami, Marc Tamtcs, Oscar Albert i Adiz Basella.

ACLE GUISSONA: Roger Rull, Josep Santesmases, Roger Pojuan, Gerard Majoral, Kevin Diaz, Oriol Andres, Cristian Perez i Daniel Galan.CADET FEMENÍ:
  H.BALSARENY  15--  ACLE GUISSONA 20

Partit jugat a Balsareny el dissabte 18-12-2010 a les 12h. Una primera part molt igualada amb un parcial de 9 a 10 . Ja a la segona part les de Guissona van dominar amb un parcial de 6 a 10 .


Alineació: 
H.BALSARENY: Júlia Hernandez, Alba Ruiz, Anna Soler , Sonia Elte, Marta Lopez, Gemma Novell i Querals Gonzalez.

ACLE GUISSONA: Remei Sole, Marina Raluy, Erica Valero, Berta Graells, Marta Santesmases, Sara Kammach, Aina Farres, Farners Dalmases, Judith Bosch i Oksana Fesenko.

INFANTIL FEMENÍ:  VILANOVA DEL CAMÍ  9 - ACLE GUISSONA 8

Partit jugat a Vilanova el dissabte a les 17:45h.  Partit molt igualat amb un parcial la primera part de 5 a 3 per les de Vilanova , ja  a  la segona part  les de Guissona van reaccionar tot  i no poder guanyar el partit a la segona part parcial de 4 a 5 per les de Guissona.


Alineació:
VILANOVA DEL CAMÍ: Laura Hidalgo, Lara Castaño, Andrea Arias, Raquel Manzano, Irene Lozano, Mireia Lorente, Anoul Marquez, Noemí Delgado, Eva Bernal i Sonia Delgado.

ACLE GUISSONA: Gloria Lobo, Anna Sole, Laia Espinagosa, Mireia Goma, Irene Cruceiro, Miriam Regue. Lluisa Rull i Sara Areny.