Crònica dels partits del cap de setmana

informació sobre els partits de handbol cadet femení, masculí i infantil femení i de futbol.

DILLUNS 17 GENER 2011

HANDBOL CADET MASCULÍ: CERDANYOLA 38  -  ACLE GUISSONA 23

Partit jugat al pavelló de Cerdanyola el dissabte 15-1-2011 a les 12,15h.  L’ Acle Guissona, amb nomes 8 jugadors, va fer front a un Cerdanyola que va segon a la classificació i que jugant a casa comptava amb el suport del públic. Parcial a la primera part de 12 a 20 i a la segona de 18 a 11. Gran partit de Roger Pijuan amb 8 gols i Oriol Andres amb 6.

Alineació :
ACLE GUISSONA: Josep Santesmases (1), Roger Pijuan (8), Gerard Majoral, Benet Gomez (2), Kevin Diaz (4), Oriol Andres (6), Cristian Perez i Jonathan Diaz

CERDANYOLA: Esteban Rodriguez, Hector Jimenez, Eloi Odihuela, Ferran Pla, Manel Garrofe, Carlos Belmonte, Javier Bartolome, Marc Assens, Josep Mas, Alex Sanchez, Ruben Bernal i Ruben Marquez.HANDBOL CADET FEMENI: VILANOVA DEL CAMI 21 - ACLE GUISSONA 20

Partit jugat al pavelló de Vilanova el dissabte 15-1-2011 a les 12:30h. Partit molt igualat on les de Guissona es van imposar a la primera part per 11 a 10 . Resultat de la segona part , 11 a 9 per les locals. Uns punt importants que es perderen a l’ últim minut.

Alineació:
VILANOVA DEL  CAMÍ: Sara Holgado, Natalia Garcia, Lorena Hernandez, Julia Ranis, Sonsoles Garcia, Nuria Martos, Ana Diaz, Marta Borras, Teresa Borras, Maria Alejandra, Nuria Trullols, Natalia Duarte i Xenia Martin.

ACLE GUISSONA:  Remei Sole, Irene Guim, Marina Raluy, Erica Valero, Marta Santesmases, Berta Graells, Sara Kammach, Aina Farres, Farners Dalmases i Oksana Fasenko.HANDBOL INFANTIL FEMENÍ:  VILANOVA DEL CAMI 9 - ACLE GUISSONA 11

Partit jugat al pavelló de Vilanova a les 11:15h.  Bon partit de les de Guissona que es van imposar a la segona part. Resultat: la primera part  va tenir un parcial de 4 a  4 i la segona part un parcial de 5 a 7, que va donar la victòria a les de l’ ACLE.

Alineació:
VILANOVA DEL CAMÍ: Alba Arjona, Helena Bustos, Andrea Camacho, Miriam Gonzalez, Andrea Egea, Aixa Jorba, Cristina Caballero, Xenia Martinez, Maria Barrantes i Esther Vivó.

ACLE GUISSONA: Gloria Lobo, Lluïsa Rull, Miriam Regue, Irene Couceiro Laia Espinagosa, Anna Sole, Sara Areny,Mireia Goma i Dalia Verdes.


FUTBOL SALA ALEVI MASCULÍ: ACLE GUISSONA 3 - TARREGA F.S. 0

Partit jugat al pavelló de Guissona a les 11,15h. Bon partit dels locals que van dominar en tot moment. Gols de Ferran Gonzalez (2) i Roger Caixal (1). Amb molta animació a les grades, els locals no van tenir cap problema per arribar a la porteria contrària i poder fer el seu joc.

Alineació:
ACLE GUISSONA: Sergio Jiménez, Josep Puig, Boymustruc, Critian Sterea, Pau Selles, Plamin Rostov, Sergy Pilyamsky, Ferran Gonzalez (2), Alexandra Mihai, Roger Caixal (1) i Ian Parra.

TARREGA F.S. Aleix Ganyet, Eloi Ganyet, Ivan Robles, Gerard Vila, Guillem Manonell, Adria Sambola i Roger Serrano.

 FUTBOL SALA INFANTIL MASCULÍ: ACLE GUISSONA  3   -  TORRES DE SEGRE   0

Partit jugat a Guissona a les 12,30h.el dissabte 15-1-2011 Bon partit dels locals que van controlar el joc i van encertar en els tirs a la porteria contrària. Màxim golejador, Jordan Aparició amb 2 gols.

Alineació:
ACLE GUISSONA Ignasi Torrell, Ferran Gonzalez  (1), Maxence Lourme, Roger Caixal, Pedro Torrado, Mar Beneit, Jordan Aparicio i Idoia Pujades.

TORRES DE SEGRE: Robert Florensa, Albert Morba, Brian Cuaco, Eloi Escola, Albert Pedros, Roger Garcia, Eric Monne.FUTBOL SALA JUVENIL MASCULÍ: ACLE GUISSONA  4 -  TARREGA  F.S. 1

 

Patit jugat al pavelló de Guissona a les 10:05 del dissabte 15-01-2011. Bon partit pels locals que es van imposar per un còmode 4 a 1 . Màxim golejador Oriol Lopez amb 2 gols. Una jornada on tots els equips de l’ ACLE Guissona van guanyar còmodament.


Alineació:
ACLE GUISSONA: Oriol Trill, Sergi Cabo, Marwan Kammach (1), Salem Mohamed, Josep Antonijoan, Fran Blanco (1), Martin Ivanov, Sergio Lopez i Oriol Lopez (2).

TARREGA F.S.: Said Saboun, Soule Hanze, Jun Wang, Albert Godoy (1), Manel Milian, Ounar Bella, Jonatan Romer, Daniel Ruiz, David Alvarez.