Crònica dels partits del cap de setmana

resultats dels partits de futbol i handbol

DIUMENGE 23 GENER 2011

FUTBOL SALA JUVENIL MASCULÍ: ACLE GUISSONA 8 - TORRES DE SEGRE  3

 

Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabte 22-1-2011 a les 12h. Partit amb un gran nivell de joc a la pista on els locals van estar per davant al marcador . Amb un resultat a la primera part de 5 a 1 i a la segona de 3 a 2, els màxims golejadors van ser Fran Blanco i Oriol Lopez, del Guissona, amb 3 gols cadascun.

Alineació:  

ACLE GUISSONA: Gerard Majoral, Enna Mohamed, Josep Antonijoan, Marwan Kammach, Martin Ivanov (1), Sergi Cabo (1), Fran Blanco (3), Sergi Lopez i Oriol Lopez (3).

TORRES DE SEGRE: Ahmed Sardar, Marc Viladegut, Axel Curlo, Andres Gonzalez, Shirdarta Polo (1), Aleix Aguila, Ruben Roca (1), Eduard Pons, Joel Monne, Cristian Aranda (1) i Jose Riveyla.

HANDBOL INFANTIL FEMENI: ACLE GUISSONA 8  -  MONTBUI 11


Partit jugat diumente al pavelló de Guissona a les 10 del matí. Amb un parcial a la primera part de 2 a 5 pel Montbui , les locals no van saber entrar al partit finsa  la segona part quan van empatar 6 a 6 , una reacció que va arribar tard i no les va permetre guanyar el partit. La màxima golejadora va ser Gisela Lozano del Montbui.


Alineació:

ACLE GUISSONA: Gloria Lobo, Anna Sole, Laia Espinagosa (1), Mireia Goma, Clara Guim (3), Irene Cruceiro (3), Miriam Regue, Lluisa Rull (1), Sara Areny i Judit Pijuan.

C.H.Montbui: Anna Rodriguez, Sandra Villar, Carolina Tapia, Noelia Torreblanca, Oriana Quintero, Clara Mumveta (5), Sheila Hernandez, Evelin Rico i Gisela Lozano (6).

HANDBOL CADET MASCULÍ: ACLE GUISSONA  27 -   PARDINYES  33


Partit jugat diumenge al pavelló de Guissona a les 11:30 h. Gran nivell de joc a la pista on els locals, que ocupen el lloc desè de la classificació, van plantar cara als de Lleida que van cinquens en la classificació de la lliga. Una primera part amb un resultat parcial de 17 a 17 amb un partit emocionant fins l’ últim minut, on els locals van fer una molt bona defensa a la primera part  i van estar encertats en els llançament a porteria. El parcial de la segona part, de 10 a 15, amb un inici de la segona part on els de Lleida es van avançar al marcador i els de l’ ACLE no van estar encertats en els seus llançaments a porteria , el que va donar un avantatge als de Lleida de 9 gols . La reacció dels locals, que van recuperar marcador , però, no va ser suficient per poder guanyar el partit. Molt bon partit del jugador de Guissona  Roger Rull, màxim golejador amb 8 gols, seguit de Roger Pijuan de l’ ACLE amb 7 i Youssef Kadour del Pardinyes també amb 7 gols.

Alineació :

ACLE GUISSONA: Roger Rull (8), Josep Santesmases , Roger Pijuan (7), Jordi Segura, Gerard Majoral, Benet Gomez (4), Kevin Diaz (3), Oriol Andres (3), Cristian Perez (2), Jonathan Diaz i Daniel Galan.

PARDINYES: Marc Sanchez, Aleix Villacampa (3), David Gonzalez (2), Alvaro Aumos (3), Oscar Vilella (3), Joan Ignasi (4), Sergi Martinez(1), Youssef Kaddaour(7), Aleix Palacios (2), Joan Oragos (1), Oscar Jove (6) i Llull Torrado (1).

HANDBOL CADET FEMENI: ACLE GUISSONA 32 -   AGRAMUNT C.H. 9


Partit jugat diumenge al pavelló de Guissona a les 13h. Amb un clar domini de les locals que no van donar opció als visitants. Gran partit d’ Èrica Valero amb 10 gols i Berta Graells amb 7 les dues del Guissona. Parcial a la primera part de 15 a 3 i a la segona part de 17 a 6.

Alineació:

ACLE GUISSONA Irene Guim (1), Marina Raluy (5), Erica Valero (10), Marta Santesmases (1), Remei Sole , Farners Dalmases (1), Sara Kammach (3), Aina Farres (3), Berta Graells (7) i Oksana Fesenko (1).

AGRAMUNT C.H.: Monica Villuendas (5), Nuria Tolosa (1), Gemma Sole, Anna Maria Baena, Marta Bertran, Sonia El Alami, Jessica Eroles (1), Sonia Lopez, Ariadna Mat (2) i Montse Pen