Crònica dels partits del cap de setmana

partits jugats a Guissona, Lleida i Balaguer el dissabte 05 de febrer.

DIMARTS 08 FEBRER 2011

HANDBOL CADET MASCULI:  ACLE GUISSONA 28 -  H. POBLENOU  36

Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabte 05.02.2011 a les 10:30 , amb una primera part molt emocionant on els locals van estar fent una gran defensa i van aconseguir acabar aquesta part amb un parcial de 15 a 13 a favor. A la segona part els locals no van estar encertats ni amb atac ni amb defensa tot i els 10 gols de Roger Pijuan i no van poder guanyar aquesta segona part, amb un parcial de 13 a 23 a favor dels de Poblenou. La justa banqueta dels locals va passar factura a la segona part ja que no van poder seguir el ritme del partit.
Alineació:

ACLE GUISSONA: Roger Rull (5), Josep Santesmases (1), Roger Pijuan (10), Jordi Segura (1), Gerard Majoral, Oriol Andres (6), Cristian Perez (5), Jonathan Diaz i Daniel Galan .

H.POBLENOU: Hector pemañaya, Marc Beato (1), Xavier Vidal (1), Miquel A. Berga (9), Aleix Castello (29, Gerard Bals (4), Jaume Lecha (3), Guillem Molina (6), Pau Izquierdo, Carles Soler (1) i Mikel Tomaldo (9).CADET FEMENI:  ACLE GUISSONA 26 - MONTBUI  10

Partit jugat al pavelló de Guissona a les 12h. del dissabte 05.02.2011. Domini absolut de les locals que no van donar gaires opcions a les de Montbui. Erica Valero, amb 9 gols, va estar  imparable i va desesperar a la defensa dels visitants. Parcial a la primera part de 13 a 6 i a la segona de 13 a 4 .  

Alineacio:
ACLE GUISSONA: Marina Raluy (1), Erica Valero (9), Marta Santesmases (3), Farners Dalmases (1), Sara Kamack (4), Aina Farres (7), Berta Graells (19 i Oksana Pesenko.

C.H.MONTUBUI: Susana Minguez (1), Soraya  Martinez, Miriam Quinonero (2), Toania Diaz, Gisela Lozano (6), Jenifer Zafra , Sela Sanbas, Marta Rosales (1) i Sandra Roman.


INFANTIL FEMENI: ASSOCIACIÓ LLEIDATANA 13 -  ACLE GUISSONA 13

Partit jugat al pavelló Onze de setembre de Lleida el dissabte 5.02.2011 a les 18h. Amb un parcial a la primera part de 8 a 6 per les de Lleida, que van estar mes encertades en atac, a la segona part va esdevenir la reacció de les jugadores del Guissona que amb un parcial de 7 a 5, van empatar el partit.

Alineació:
ASS:Lleidatana : Anna , Marian Gaia, Andrea Ponedo, Pili Giros, Blanca Ruiz, Anais Vito, Noemi Garrido, Belen Bufarull, Yry Vanissa, Ares Roca, Beatriz Garcia, Clara Farras i Mar Vosinovic.
ACLE GUISSONA: Gloria Lobo, Lluïsa Rull, Miriam Regue, Irene Couceiro, Laia Espinagosa, Sara Areny i Mireia Goma.

FUTBOL SALA  ALEVI MASCULI:  BALAGUER 4 - ACLE GUISSONA 3

Partit jugat al pavelló  de Balaguer el dissabte  05.02.2011 a les 12:05h. Bon partit per part dels dos equips que van fer que el partit fos emocionant fins l’ últim minut. Màxim golejador :Roger Caixal amb 2 gols de l’ ACLE Guissona.

Alineacio: 
BALAGUER : Gerard Monso, Julen Andres, Albert Gregori (1), Gerard Tarnell (1), Oriol Delfau, Arnau Durany (1), Bernat Delfau i Roger DAviv.

ACLE GUISSONA:  Ferran Gonzalez, Sergi Jimenez, Josep Puig, Svyatoslav Boymystruck (1), Gabriel Cristian, Sergi Pliyansky, Roger Caixal (2), Ian Parra i Daveid Medina.