Crònica dels partits del cap de setmana

partits d'handbol i Futbol sala jugats a Guissona, Lleida i Castellserà.

DIMARTS 15 FEBRER 2011

 

HANDBOL CADET MASCULI: ACLE GUISSONA 37 - SANT OT 15


Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabte 12.02.2011 a les 11 del matí. Tot i la baixa del porter Gerard Majoral, els locals van imposar-se en tot moment al marcador . Amb un parcial a la primera part de 20 a 5 i a la segona de 17 a 10, el màxim golejador va ser Roger Pijuan.

Alineació:
ACLE Guissona: Roger Rull , Josep Santesmases, Roger Pijuan, Jordi Segura, Oriol Andres, Cristian Perez, Aleix Gomea i Jonathan Diaz.

SANT OT: Joan Guerrero, Naul Ksllauch, Kevin Torrejon, Joel Jordana, Manel Porte, Samir Halhoul, Aleix Martin, Farkouch Halhou, Ismael Halhou i Abdesamas.

CADET FEMENÍ :  ASSOCIACIO 28 - ACLE GUISSONA 20


Partit jugat al pavelló Onze de setembre de Lleida. Amb un resultat la primera part de 16 a 8 , les del Lleida van saber treure avantatge als contraatacs i avançar-se al marcador . La reacció de les de Guissona a la segona part, amb un parcial de 12 a 12, no va ser suficient per poder guanyar aquest important partit.
.
Alineació:
ASSOCIACIÓ: Elena puertotas, Nuria Castelló, Ines Subina, Meritxell Perez, Ariadna Calado, Laia Sole, Nuria Navas, Andrea Rovira, Maria Menchus, Mariona Vidal, Maria Oro, Judith Rovina, Jordina Mavau i descree Rodríguez.

ACLE GUISSONA: Judith Bosch, Irene Guim, Marina Raluy, Erica Valero, Marta Santesmases, Farners Dalmases, Sara Kammach, Aina Farres, Berta Graells i Oksana.

 

 

FUTBOL SALA  CADET MASCULÍ: ACLE GUISSONA 7 -CASTELLSERÀ 4


Partit jugat al Pavelló de Castellserà el dissabte 12.02.2011 a les 11h. Domini dels de Guissona que no van donar gaires opcions al rival . Màxims golejadors per l’ ACLE  Ignasi Baeta i Oriol Lopez  i pel Castellserà, Daniel Milla amb 2 gols cadascú.

Alineació:
CASTELLSERÀ: Roger Boncompte, Daniel Milla (2), Aitor Llobet (1), Albert Alsina (1), David Vidal, Sergi Faupa, Samuel Centeno, Roger Alsina i Toni Alferez.

ACLE GUISSONA: Joel Carmona, David Cuadros, Jordi Garcia (1), Iker Matarredona, Carles Rull, Aleix Andres (1), Vitaly Ukrayness (1), Oriol Lopez (2), Didac Martinez i Ignasi Baeta (2).