CURSOS DE CATALÀ INICIAL A GUISSONA

Aquest dimarts el Consorci de Normalització Lingüística en col·laboració amb l’Ajuntament de Guissona i el Consell Comarcal de la Segarra han començat un curs de català de nivell Inicial (Inicial 1) per a persones nouvingudes que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes.

DIJOUS 09 OCTUBRE 2014

 Aquest dimarts el Consorci de Normalització Lingüística en col·laboració amb l’Ajuntament de Guissona i el Consell Comarcal de la Segarra han començat un curs de català de nivell Inicial (Inicial 1) per a persones nouvingudes que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes. Aprendran a utilitzar algunes estratègies, verbals i no verbals, per actuar en situacions poc previsibles. 

Aquests cursos inicials tenen per objectiu que les persones nouvingudes facin una primera aproximació a la llengua catalana. En aquesta edició s’hi ha inscrit 29 alumnes  la procedencia dels quals és bàsicament, és de Senegal, Gàmbia, Romania i Ucraïna

La durada del curs és de 45 h i l'horari és els dimarts i els dijous de les 12 a les 14 h. Les classes es realitzen a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Guissona.

Es seguirà apostant per aquests cursos, atesa la demanda existent per part de la població nouvinguda, i amb l'objectiu de que utilitzin el català com a llengua d'interrelació.