CURSOS GRATUÏTS D’INFORMÀTICA A GUISSONA

L’Ajuntament de Guissona, en conveni amb la botiga d’informàtica LA FORMIGA inicien el 2013 oferint diverses formacions d’informàtica gratuïtes durant tot l’any a la nostra vila.

DILLUNS 28 GENER 2013

 CURSOS GRATUÏTS D’INFORMÀTICA A GUISSONA

 

L’Ajuntament de Guissona, en conveni   amb la botiga d’informàtica LA FORMIGA inicien el 2013 oferint diverses formacions d’informàtica gratuïtes durant tot l’any a la nostra vila.

 

L’Ajuntament de Guissona ha adquirit 10 ordinadors portàtils, els quals estaran a disposició de l’equip de formadors de La Formiga per fer cursos en diferents espais de la nostra vila, amb aquest objectiu, es pretén fer front a l’elevada demanda de cursos d’informàtica a Guissona.

 

D’acord amb el que argumenta l’Alcalde de la vila, el Sr. Xavier Casoliva, existeix a l’Ajuntament una llista d’espera de més de 70 persones que volen introduir-se al món de les tecnologies, i mitjançant aquest conveni permetrem a qui ho vulgui, introduir-se al món d’internet i trobar-li la seva utilitat.


Aquesta formació s’anirà portant a terme per grups de 10 persones i es gestionarà des de l’Oficina de Comunicació de l’Ajuntament de Guissona.