DANIEL GABARRO CLOU EL CICLE DE CONFERÈNCIES DE L'ESCOLA DE PARES I MARES

El passat divendres 5 de maig va cloure l'Escola de Pares i Mares de Guissona amb la conferència de Daniel Gabarró, EDUCAR EN LA FELICITAT,que va omplir de gom a gom la sala de plens municipal.

DIMARTS 09 MAIG 2017

Daniel Gabarró (1964), és mestre amb cinc especialitats reconegudes, també psicopedagog i llicenciat en humanitats, a més d'expert en Programació Neurolingüística (una branca aplicada de la psicologia) i Diplomat en Direcció i organització d'empreses. Te una llarga experiència en el món educatiu on ha impartit classes a l'actual infantil, primària i secundària durant quasi 25 anys. També ha estat professor a la Universitat Ramon Llull i de Lleida en diversos màsters. Actualment col·labora puntualment en diverses Universitats. Però ell sempre remarca que és, bàsicament, mestre.

El seu ofici és il·luminar la realitat, crear i compartir mapes per arribar el més lluny possible com a societat, com a empreses i com a persones individuals. Transforma positivament la vida de les persones i les organitzacions trobant formes més fàcil, felices i eficaces de relacionar-nos i treballar.

A Guissona vam escoltar la xerrada, Educar els nostres fills i filles per a la felicitat, en la que ens va donar pistes per per educar lliurement els nostres fills i filles, per educar-los vers la felicitat, reflexionem sobre el significat de l'amor, què vol dir estimar i com podem aprendre a estimar bé.

Enguany, el cicle de xerrades s'ha organitzat de forma conjunta entre les AMPEs dels cinc centres educatius de la vila, l'Associació de Famílies de Guissona i el Pla Educatiu d'Entorn, visualitzant-se que el treball conjunt i en xarxa ha estat una bona eina per l'èxit de les conferències.

En aquesta edició hem comptat amb tres conferències: Alba Castellví, Xevi Verdaguer i Daniel Gabarró, les quals han agradat molt al públic assistent.


 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat