DESCOMPTES AMB MOLT BON GUST

El passat dijous 2 de setembre es va celebrar a l’eix comercial de la nostra vila el primer ‘Mercat del Bon Gust’. Aquest mercat, que es va concebre com una reformulació de l’anterior ‘Mercat de la Ganga’, tenia com a objectiu principal fomentar el comerç de proximitat tot potenciant els comerços i els restauradors de l’Associació de Comerciants de Guissona.

DIJOUS 09 SETEMBRE 2021

7 de setembre del 2021 – El passat dijous 2 de setembre es va celebrar a l’eix comercial de la nostra vila el primer ‘Mercat del Bon Gust’. Aquest mercat, que es va concebre com una reformulació de l’anterior ‘Mercat de la Ganga’, tenia com a objectiu principal fomentar el comerç de proximitat tot potenciant els comerços i els restauradors de l’Associació de Comerciants de Guissona.

 

L’esdeveniment va constar de cinc atractius: botigues obertes fins a les 22:00 hores, descomptes especials, Mos-Toc gratuït, un sorteig i activitats pels més petits. Per una banda i tot buscant la simbiosi, l’Associació va temptar als vilatans a obtenir un Mos-Toc gratuït

–una tapa amb quinto/copa de vi– als bars associats al presentar un tiquet o tiquets de compra amb data del mercat i suma superior a 30€. Paral·lelament i durant tot el dia, els compradors també van tenir l’opció de registrar les seves compres i participar en el primer sorteig del ‘Guissonenc d’Or’. La premiada, Verònica Suárez, va guanyar un talonari de descomptes valorat en 100€ per gastar en qualsevol dels comerços associats. L’objectiu d’aquesta acció, complert, era animar als compradors a repartir el seu consum en el nombre més gran de comerciants possible. Per últim i pels més petits, la Marga Codina va llegir el conte ‘Quan les nenes volen alt’ de Raquel Díaz Reguera i també es va oferir el servei de pintura i maquillatges infantils.

 

La resposta popular a aquest nou concepte de mercat va ser inequívoca. L’eix comercial va omplir-se de gent –de Guissona i d’arreu–, tot reflectint-se en els resultats de les accions que s’hi van dur a terme. Pel que fa a Mos-Tocs, es va entregar el 74% de vals del total que s’oferia, i respecte al sorteig del ‘Guissonenc d’Or’ la participació va ser superior a l’esperada escalant a un total de 273 registres.

 

Com s’esperava, les guissonenques tenen molt bon gust. I els Mos-Tocs, també!