DESPRÉS DE DEU ANYS ATURAT, S'ESTUDIA ACABAR EL PARC DE BOMBERS DE GUISSONA

Guissona busca solucions per desencallar l’acabament del parc de bombers, una entitat amb 11 voluntaris que aquest any compleix els 35 anys des la seua creació.

DIMECRES 23 SETEMBRE 2020

 

 

Guissona busca solucions per desencallar l’acabament del parc de bombers, una entitat amb 11 voluntaris que aquest any compleix els 35 anys des la seua creació. El projecte, que inicialment preveia la construcció de 4 cotxeres i un edifici annex per a vestuaris, dutxes i menjadors, va quedar encallat fa una dècada, quan es va edificar una única cotxera en la qual, a més a més, es va donar cabuda a una dutxa i un vestidor. L’alcalde de Guissona, Jaume Ars, representants dels bombers, la delegada d’Interior a Lleida, Montserrat Messegué, i el responsable de la Regió d’Emergències, Jordi Solà, van mantenir una reunió dimecres per a l’acabament del projecte.

L’alcalde va proposar adquirir una nau a prop del parc i que el departament d’Interior s’ocupi d’equipar-la.

El parc té 11 bombers voluntaris i aquest any compleix 35 anys des la seua creació

Montserrat Messegué va manifestar que estudiarà la proposta. Segons Jaume Ars, la falta de recursos en equipaments i serveis “és injusta per la gran tasca que presten els voluntaris a la localitat i a tota la comarca”.

 

Font: https://www.lleida.com/noticia_canal/guissona-vol-acabar-el-parc-de-bombers-deu-anys-aturat