DIADA D’ANIVERSARI DELS VAILETS DE L’EMPORDÀ

Després de la magnifica diada de Sant Josep, en que vàrem fer la nostra millor primera actuació de la nostra breu història, ens plantejàvem una actuació lluny de casa. Concretament anem a Castelló d’Empúries, a més de 2 hores de Guissona. Sempre resulta un repte portar efectius fora, però semblava més senzill veient l’empenta amb que arrencava la temporada

DIMECRES 01 ABRIL 2015

 

A l’Empordà, ara fa 2 anys, van conformar-se com a colla castellera els Vailets, vestits de color blau cel. Ja han assolit la categoria de colla de 7 i també han anat tastant castells de 7 i mig. L’any passat vam poder gaudir de la seva visita a Guissona per la nostra diada i ara visitàvem casa seva. Així doncs, amb la camisa, la faixa i els pantalons blancs i els mocadors pertinents, junt amb el temps d’autocar suficient, arribem amb ganes a la plaça de Jacint Verdaguer (coneguda com a plaça de la Basílica).

Per començar a primera ronda, portem un 3d7 parat i sense cap problema. Una estructura que dominem i amb la que sempre ens hem sentit molt còmodes. A segona ronda, un 4d7 que tampoc va comportar cap problema. A la tercera ronda, un 4d6 amb agulla ja que per falta de gent a tronc no hem pogut posar-li un pis més, tot i això, satisfets amb la feina portada a plaça des de tant lluny. I per finalitzar, a la ronda de pilars, un pilar de 5, amb un tronc molt jove.

Pel que fa a les altres colles, Minyons de Terrassa, padrins dels amfitrions, han fet 2 castells de la gamma bàsica de 8 (un 3 i un 4), seguit d’un 3 de 7 per sota lleuger, que ens pot fer pensar que potser estiguin assajant per posar-li un pis més. A ronda de pilars van fer un vano de 5.

Per l’altra banda, els Vailets de l’Empordà han fet el seu primer castell de 7 de l’any, un 4d7, mogut, però normal per ser una colla nova que només n’ha realitzat 4 abans. En segona ronda, un treballat 4 de 7 amb agulla, sobretot a la descarregada del pilar. Han intentat el 3 de 7 amb agulla, que se’ls ha acabat resistint i ha quedat en intent desmuntat. A pilars, han fet un vano de 5.

Per finalitzar, totes les colles hem fet pilars de dol, sense música, pel tràgic accident d’avió de Germanwings que ens ha commocionat a tots aquesta setmana passada.

El pròxim cap de setmana descansem per afrontar la actuació de Cornellà del dia 11 amb energia i més sang marró!

 

Vailets de l’Empordà: pd4cam, 4d7, 4d7a, id3d7a, 3d7, vano de 5, 3 pd4 condol

Minyons de Terrassa: pd4cam, 3d8, 4d8, 3d7ps, vano de 5, 3 pd4 condol

Margeners de Guissona: 3d7, 4d7, 4d6a, pd5, 2 pd4 condol