LA PROPOSTA DISFRUITA-LA ARRIBA AL CASAL IESSO

Avui dimecres, 14 de juliol a les 10 del matí i al casal d'estiu IESSO, Unió de Pagesos eha portat a terme la proposta DISFRUITA-LA amb l'actuació de La Cremallera, una proposta totalment subvencionada per Unió de Pagesos.

DIMECRES 14 JULIOL 2021

 

Avui dimecres, 14 de juliol a les 10 del matí i al casal d'estiu IESSO, Unió de Pagesos eha portat a terme la proposta DISFRUITA-LA amb l'actuació de La Cremallera,  una proposta totalment subvencionada per Unió de Pagesos.

 

El programa consisteix en la realització de tallers de tastos guiats de fruita dolça i en el repartiment de carmanyoles en forma de poma entre els nens i les nenes amb l’objectiu que s’acostumin a portar fruita a l’escola per esmorzar. Aquesta campanya també busca la implicació de les famílies i dels centres educatius perquè instaurin el dia de la fruita per esmorzar, fins al punt d’aconseguir que els esmorzars escolars amb fruita suposin entre el 20 i el 30% del total. A més, altres objectius de Disfruita-la són recuperar l’hàbit de menjar fruita en família i en diferents moments del dia, sense pelar-la quan es pugui, de temporada i produïda localment a les comarques catalanes.