Dissabte d'handbol a Guissona

El passat dissabte els equips d'infantil locals d'handbol van jugar dos partits d'alt nivell al pavelló municipal.

DIMECRES 08 ABRIL 2009

ACLE GUISSONA 33        H.GAVI   A DE PALAFRUGELL 33

El dissabte 4 d’ abril a les 12 del matí es va jugar al pavelló de Guissona l’encontre de la tercera fase de la lliga de primera catalana de la categoria Infanil Masculí entre l’ ACLE Guisona i el Gavi de Palafrugell amb un empat com a resultat final a 33 gols . Un partit molt igualat on els locals van lluitar per guanyar l’ encontre fins l’ ultim minut. Handbol de molt nivell al pavelló de Guissona on tot el públic va gaudir fins l’últim minut de la trobada. Un partit molt emocionant on el resultat demostra el nivell de joc.

 
Alineació:
 

ACLE GUISSONA: Gerard Majoral, Aleix Andres, Marc Sanges, Marc Goma, Roger Pijuan, Roger Rull, Jordi Segura, Josep Santesmases, Cristian Perez, Ramon Goma, Oriol Andres, Alexandre Ars i Benet Gomez.

 

H.GABI A: Marc Viella, Alex Lopez, Sebastian Addiego, Angel Gimenez, Oriol Roque, Jaume Mato, Guillem Gelpi, Marti Pellicer, Oscar Sanchez, Roger Camarero, Pau Carbo, Pau Casademont, Martí Matamola i Alex Gallardo.

 

 
 

ACLE GUISSONA 18   C.H.MONTBUI   5

 

El dissabte 4 d’ abril a les 10,30 es va jugar al pavelló de Guissona l’ encontre d’ hanbdol infantil femení entre ACLE Guissona i el Montbui. Partit amb domini absolut de les locals que només amb 7 jugadores, no van donar opcions a les rivals. Molt bon joc de les jugadores locals destacar la gran actuació d’ Erica Valero i Aina Farres. 

 
Alineacions :
 

ACLE GUISSONA: Marina Raluy, Erica Valero, Berta Graells, Farners Dalmases, Irene Guim, Aina Farres i Judith Bosch.

 

C.H.MONTBUI: Aina Gutierrez, Susana Jimenez, Tania Diaz, Miriam Quijoners, Eva Jimenez, Gisela Lozano, Alicia Lobato, Lorena Bustos, Mireia Lobato, Jannifer Zafra i Lucia Telechea.