Diumenge de teatre

El passat diumenge, 3 de maig, va tenir lloc a la sala d’actes del CEIP Ramon Faus i Esteve la representació de l’obra AIXÒ ERA I NO ERA, a càrrec dels alumnes del taller de teatre del Pla Educatiu d’Entorn.

DILLUNS 04 MAIG 2009

 

El Pla Educatiu d’Entorn col·labora anualment en l’organització de dos tallers de teatre, per a joves i infants, per una banda, TOTS FEM TEATRE, organitzat com a activitat extraescolar a l’IES Guissona i que enguany està preparant la representació teatral que es portarà a terme en el marc dels capvespres a la romana i per altra banda, TOTS FEM D’ACTORS, un taller de teatre dirigit a nens i nenes de cinquè i sisè de primària i que enguany s’ha portat a terme tots els dissabtes del segon trimestre a l’Espai Fassina de Guissona.

 

El taller de teatre TOTS FEM D’ACTORS va cloure aquest diumenge, amb la representació de l’obra AIXÒ ERA I NO ERA, un homenatge a les narracions que, des dels llunyans càntics homètrics, han fet gaudir la humanitat i l’han ajudada a viure.  Aquesta obra ens mostra com d’emocionant, divertida o aterridora pot arribar a ser la lectura, sobretot si som capaços de viure les aventures dels llibres amb una identificació total.

 

Els alumnes del taller de teatre van gaudir amb la representació de l’obra que va comptar amb un públic molt agraït i que van valorar molt la tasca realitzada pels alumnes en el taller dirigit per Jaume Mercadé i Tate Bonjoch.