DOS EQUIPS DE FEDAC GUISSONA PARTICIPEN A LA CURSA SOLIDARIA TRAILWALKER 2018

El passat dissabte 14 d'abril, a les 10h del matí, es donava el tret de sortida a una nova edició de la Trailwalker de Girona.

DIMECRES 18 ABRIL 2018

 

El passat dissabte 14 d'abril, a les 10h del matí, es donava el tret de sortida a una nova edició de la Trailwalker de Girona. Un cel Olotí que amenaçava pluja però que no va desalentar els prop de 1000 participants que havien acceptat el repte de recórrer 100 km en benefici de l'ONG Intermón Oxfam.

La ruta començava a Olot i arribava fins a Sant Feliu de Guíxols, recorrent la via verda del Carrilet.

L'escola FEDAC Guissona s'hi presentava amb dos equips. La cursa té la peculiaritat que per participar-hi cal fer-ho formant un equip de 4 integrants com a corredors i 2 integrants més de suport. Així, els integrants de cada equip han d'avançar i recórrer junts els 100 km fins a la meta. Els equips han estat una mescla bonica i equilibrada de mestres, familiars dels alumnes i ex - alumnes.

Gràcies als 77 comerços, empreses i coneguts que han fet les seves aportacions i a tots els participants en algunes de les activitats solidàries organitzades s'ha pogut recaptar un total de 3768,24€. Més del que es necessitava per aconseguir els dorsals. Els diners es converteixen en un donatiu directe a l'ONG que els inverteix en la gestió del recurs d'aigua potable en poblacions més desfavorides.

El dissabte fou un dia intens, emocionant, dur per instants, però dolç a cada segon de les 16 hores aproximadament que els 2 equips varen invertir-hi. Un dels equips va quedar 3rs en la categoria d'equip mixt i les noies dins del rànquing de les 20 primeres.  Durant tota la jornada els corredors van estar recolzats pels membres de suport i els familiars, companys i amics que es van desplaçar fins allà per a fer-los costat.

Una jornada d'equip amb un objectiu noble, solidari, sostenible!