DOS REPRESENTANTS DE L’ACLE ES PROCLAMEN TERCERES AMB LA SELECCIÓ LLEIDATANA ALS CAMPIONATS COMARCALS DE CATALUNYA

DIJOUS 15 DESEMBRE 2022

El passat cap de setmana 10 i 11 de setembre la ciutat de Blanes acollia un any més els campionats comarcals de Catalunya de futbol sala, de la federació catalana de futbol.

Les seleccions dels territoris catalans es trobaven un any més per gaudir tots junts del futbol sala intentant també aixecar el trofeu de campió territorial de Catalunya.

Enguany, a la selecció Infantil Femenina de Lleida, teníem doble representació guissonenca: La flamant portera Paula Solé Riera repetia un any més sota les files de la lleidatana, afegint-se a ella la seva cosina, la Ilona Ribó Solé.

Les dos jugadores de l’ACLE Guissona van fer un gran paper amb la territorial, arribant a semifinals i perdent-la als penals, després d’empatar a 1 amb la selecció de Baix Llobregat-Catalunya Central.

Una tanda de penals amb emoció fins al final, amb victòria ajustada de les barcelonines per 3 a 4 gols, les que acabarien sent les campiones.

En la final de consolidació, i la lluita per el bronze les noies van aconseguir guanyar a Andorra per un còmode 0-5, aconseguint així pujar en el podi en categoria infantil femení.

Gran aportació de les dos guissonenques, amb bones aturades i un gol d’Ilona.