DUES GUISSONENQUES A L’OPEN INTERNACIONAL DE VELA OLÍMPICA 2015

Laura i Sara Barea obtenen medalla d'or i bronze, respectivament en el campionat d'Espanya de la classe Raceboard femení que va tenir lloc a València el passat mes de març

DIMARTS 28 ABRIL 2015

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana va presentar l’Open Internacional de Vela Olímpica de la Comunitat de València. Aquest es va portar a terme de l’11 al 15 de març a les seus del Real Club Nàutic de Madrid i del Real Club de Vela Nàutic de Torrevieja.

Aquest espai es va convertir per uns dies en centre de reunió dels regatistes més importants a escala nacional i internacional, entre les que hi trobem les guissonenques Laura i Sara Barea.

Dins l’open tingué lloc el Campionat d’Espanya de les classes Tecno, RSX I Raceboard amb un total de 1000 regatistes en les classes participants. L’èxit de les regatistes catalanes ha estat inqüestionable, amb 12 esportistes entre els 5 primers classificats a nivel estatal.

La guissonenca Laura Barea es va fer amb el primer calaix del podi en la categoría Techno sub 15 femení. Aquesta medalla d’or pot portar-la a l’europeu de Letònia el proper mes de juliol.

La Sara Barea va aconseguir medalla de bronze en Race Board Femení.

Enhorabona, noies!