EL 1R SECRETARI DEL PSC, MIQUEL ICETA VISITA GUISSONA

En la visita del mati a l'ajuntament de Guissona en Miquel Iceta, 1er Secretari del PSC i Òscar Ordeig, 1er Secretari de la federació Comarques de Lleida, Pirineu i Aran del PSC han estat rebuts per l'alcalde Xavier Casoliva i els regidors del PSC i ERC

DIMARTS 27 NOVEMBRE 2018

 

 

En la  visita del mati  a l'ajuntament  de Guissona  en Miquel Iceta, 1er Secretari del PSC i Òscar Ordeig, 1er Secretari de la federació Comarques de Lleida, Pirineu i Aran del PSC han estat rebuts per l'alcalde Xavier Casoliva i els regidors del PSC i ERC que han explicat les mancances sobre la vertebració del  territori remarcant infraestructures,  salut i educació donat l'important creixent de la població en els darrers anys. A més, han  comentat els projectes que actualment tenen en marxa i han explicat les inquietuds i propostes de futur que marquen l’estratègia a seguir en els propers anys perquè Guissona sigui un referent de desenvolupament territorial agroalimentari de Catalunya.

A l’acabar s'han desplaçat a les instal·lacions de la Cooperativa de Guissona on han estat rebuts pel President Sr. Jaume Alsina i directors de diferents àrees i han visitat les naus de Bon Àrea.

Finalment han visitat l'Ateneu Cultural i l’església de Santa Maria, on acabaran celebrant  un dinar amb companyes i companys del territori.