EL BALL DE SALÓ ANIMA ALS PARES I MARES

Una trentena de pares i mares dels centres educatius de la nostra vila participen al taller de balls de saló organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn.

DILLUNS 25 GENER 2010

El passat divendres, 22 de gener el Pla Educatiu d’Entorn va engegar un nou taller de pares i mares.

Durant el segon trimestre, el Pla Educatiu d’Entorn ha fet una nova aposta, els balls de saló, amb un important èxit de participació. El taller, dinamitzat per Carlos Rescalvo es realitza tots els divendres, des d’ara i fins a setmana santa, a les 10 del vespre, al Col•legi Mare de Déu del Roser. Els pares participants podran iniciar-se al món del ball de saló, introduint-se a la samba, a la rumba, al txa-txa-txa i al rock & roll, afavorint la comunicació oral en llengua catalana.

Aquests tallers es fan de forma aleatòria als diferents centres educatius de la vila, perquè pares i mares coneguin totes les escoles, independentment del centre on vagin els seus fills.

Durant el primer trimestre es va iniciar el taller d’informàtica que l’estan portant a terme tots els dijous amb una vintena de pares i mares al CEIP Ramon Faus i Esteve i que està dinamitzat pel també guissonenc, Joan Codina.