EL BUS DE LES PROFESSIONS S’ATURA A GUISSONA

El dimecres 27 d’octubre i el dijous 28, el bus de les professions va fer parada a la nostra vila, al costat de l’Institut de Guissona.

DIMARTS 02 NOVEMBRE 2010

El dimecres 27 d’octubre i el dijous 28, el bus de les professions va fer parada a la nostra vila, al costat de l’Institut de Guissona. Aquest bus és una unitat mòbil itinerant que té com objectiu oferir a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO, per mitjà de visites concertades, la possibilitat de conèixer de prop les característiques de la formació professional i els corresponents cicles formatius que es poden estudiar a Catalunya.

Pel bus hi van passar alumnes de tots els centres educatius de la comarca, a més, el dimecres a la tarda, des del bus de les professions es va oferir una xerrada informativa a les famílies, organitzada en coordinació amb l’Institut de Guissona i l’Ajuntament, amb l’objectiu de facilitar informació sobre el sistema educatiu i els diferents itineraris professionals que poden seguir els fills i filles en finalitzar l’ensenyament obligatori.