EL CASAL DE LA GENT GRAN DE GUISSONA INICIA LA TEMPORADA

El passat cap de setmana, el Casal d'avis i àvies de Guissona i comarca va inaugurar la temporada d'activitats amb un gran ball amenitzat per Jose Luis.

DILLUNS 28 OCTUBRE 2019

 

El passat cap de setmana, el Casal d'avis i àvies de Guissona i comarca va inaugurar la temporada d'activitats amb un gran ball amenitzat per Jose Luis. L'Associació Casal de la Gent Gran de Guissona ja té a punt el programa d'activitats per a la temporada 2019-2020. La programació inclou les propostes anuals, la majoria de les quals es mantenen d'altres edicions, i les festes i sortides previstes. L'entitat compta amb el suport de la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament.

Pel que fa a les activitats anuals, l'oferta d'engyany inclou: matins de bitlles, tardes de bingo, balls de diumenge, excursions, berenars, tallers... El programa s'inicia el mes d'octubre i finalitzarà al juny. L'entitat també col·labora anualment amb la Marató de TV3.

 

En aquesta inauguració, els va acompanyar el regidor de la Gent Gran Josep M. Ferreras, que els va animar a seguir fent activitats i es va oferir a donar-los suport sempre que ho requerissin. A més a més els va reglar una llibreta i un bolígraf institucional a cada un d'ells.