El Casal Jove de Guissona compra material nou per programar més activitats i acollir més joves.

De cara al 2013, es vol donar un nou impuls al Casal i es vol generar unes activitats més variades i per a diferents gustos i necessitats.

DIMARTS 15 GENER 2013

Guissona.- Fa prop d’un any que el Casal Jove de Guissona es va posar en marxa. Al llarg d’aquest any des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament es fa una valoració molt positiva de l’espai perquè tot i haver-lo utilitzat per a festes privades de diferents grups de joves, la majoria de les festes realitzades han estat de les mans dels joves del municipi, com per exemple el Carnestoltes a càrrec de la comissió de la Bakanal i la festivitat de “Halloween” a càrrec dels alumnes de l’INS Guissona.

A més, el Casal Jove també ha estat punt de trobada dels joves per realitzar el Pla Local de Joventut de Guissona. En l’espai es feien trobades amb els joves per tal que ells poguessin opinar sobre les activitats que l’ajuntament treballa per al joves i, alhora, se’ls hi brindava l’oportunitat de poder opinar sobre quines actuacions volien per al seu municipi. D’aquestes sessions es van sorgir activitats com les sessions de monòlegs, els tallers de teatre, de maquillatge natural, els cursos d’informàtica, entre altres, que s’han realitzat al llarg del 2012.

De cara al 2013, es vol donar un nou impuls al Casal i es vol generar unes activitats més variades i per a diferents gustos i necessitats. A partir d’aquest mes de gener, s’inicia un extens programa d’activitats, algunes gratuïtes i d’altres amb un mínim cost, amb l’objectiu que els joves coneguin el Casal i hi realitzin activitats pensades per a ells.

Alhora, es vol que els joves associen l’espai com un indret per poder passar el temps de lleure, és per aquest motiu que s’adquirirà un televisor, sofàs i tauletes, perquè els joves es sentin còmodes en l’espai. 

Així doncs, sota el nom d’Escorxador el casal per al joves romandrà obert els divendres i dissabtes matí i tarda per tal que els joves gaudeixin del caps de setmana a Guissona.

 Dimarts, 15 de gener del 2013

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat