EL CASAL JOVE S'APROPA ALS JOVES NOUVINGUTS

Una vintena de joves de l’Aula d’Acollida de l’INS Guissona i de nacionalitats diverses visiten el CASAL JOVE DE GUISSONA, dins del cicle de visites CONEIXEM GUISSONA! Organitzades des del Pla Educatiu d’Entorn i que apropen als joves nouvinguts a instal·lacions municipals com la Biblioteca, el Pavelló Municipal, l’Ajuntament i el Casal Jove.

DIMARTS 10 NOVEMBRE 2015

Dilluns. 9 de novembre.

 

EL CASAL JOVE S'APROPA ALS JOVES NOUVINGUTS

 

Guissona.- Una vintena de joves de l’Aula d’Acollida de l’INS Guissona i de nacionalitats diverses visiten el CASAL JOVE DE GUISSONA, dins del cicle de visites CONEIXEM GUISSONA! Organitzades des del Pla Educatiu d’Entorn i que apropen als joves nouvinguts a instal·lacions municipals com la Biblioteca, el Pavelló Municipal, l’Ajuntament i el Casal Jove.

En aquesta visita els joves han descobert les instal·lacions del Casal Jove i les activitats que s’hi porten a terme així com la seva dinamitzadora.

Els joves han realitzat una dinàmica en grup en la que han preparat propostes d’activitats per portar a terme al Casal Jove que després han exposat davant de tots els assistents, entre les propostes han sortit tardes de cinema, de karaoke, de video-jocs i un campionat de futbolí.

El Casal Jove obre divendres i dissabte en horari de tarda vespre com a espai lliure i durant la setmana realitza diferents activitats puntuals com sessions de cinema, xerrades, tallers, ... amb l’objectiu d’obrir-les al màxim per arribar a tota la població jove.


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat