El Casal per als més menuts dóna el tret de sortida als actes en motiu de Setmana Santa a Guissona.

Un any més, Guissona acollirà la tradicional cantada de caramelles el proper diumenge, 8 d'abril, dia de Pasqua, durant tot el matí pels carrers de la vila.

DILLUNS 02 ABRIL 2012

El Casal per als més menuts dóna el tret de sortida als actes en motiu de Setmana Santa a Guissona.

 

Guissona.- Una trentena de nens i nenes de 3  a 12 anys participen al Casal de Setmana Santa que ha organitzat la regidoria d’educació i cultura de l’Ajuntament de Guissona.  El Casal es durà a terme del 2 fins al 5 d’abril de les 9 del matí fins a les 2 del migdia.

 

Aquest any el Casal de Setmana Santa té com a centre d’interès el Joc Tradicional. Cada dia es farà memòria de diferents jocs que s’han transmès de pares a fills i es posaran a la pràctica.

L’objectiu principal de recordar i gaudir dels jocs, a través dels quals es jugava anteriorment, es per oferir una educació en lleure pràctica i dinàmica segons cada joc.

Es pretén estimular el joc de forma lúdica i creativa, basada en l'experiència directa, i així, d’aquesta manera, es fomenta la relació interpersonal de manera cooperativa per tal de desenvolupar al mateix temps diferents valors, no menys importants.

 

La segon de les activitats que es projectarà a Guissona en motiu de la festivitat de Setmana Santa seran les caramelles. Un any més, Guissona acollirà la tradicional cantada de caramelles el proper diumenge, 8 d'abril, dia de Pasqua, durant tot el matí pels carrers de la vila. La cantada més multitudinària té lloc a la plaça major, cap a tres quarts d'una del migdia, un cop acabada la celebració de la missa major.

 

Dilluns, 2 d’abril de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat