El Cèsar i la Cleópatra arriben a Guissona per gaudir de la primera edició del Mercat Romà.

Ja està tot apunt i tal hi com marcava la programació Guissona va donar ahir al vespre el tret de sortida als capvespres a la romana, entesa i viscuda aquesta festivitat com la setmana cultural guissonenca prèvia al Mercat Romà.

DIMARTS 17 JULIOL 2012

El Cèsar i la Cleópatra arriben a Guissona per gaudir de la primera edició del Mercat Romà.

Guissona.- Ja està tot apunt i tal hi com marcava la programació Guissona va donar ahir al vespre el tret de sortida als capvespres a la romana, entesa i viscuda aquesta festivitat com la setmana cultural guissonenca prèvia al Mercat Romà.

 

Com cada any, van marcar l’inici de la festivitat la cercavila amb el Roc, la Plàcida i la Tieta, vestits de romans per l'ocasió, i acompanyats pel Déu Bacus i el gegant "Parra", amb les gralles i els tabals dels Margeners.

 

La sorpresa i novetat d’aquesta edició va ser l'arribada del Cèsar i la Cleòpatra per poder inaugurar les activitats i, alhora, no perdre's cap dels actes de la festa. En anteriors edicions arribaven més tard.

 

El capvespre va acabar amb la representació teatral d'Amfitrió, una obra de Plaute, representada per joves de Guissona amb una magnífica posada en escena. La plaça major, es va omplir de gom a gom, el primer dia dels capvespres.

 

Avui, arriba el torn de la música, amb Ded Grandad i una combinació de country, gospel i ragtime.

 

Capvespre

 

Dimarts, 17 de juliol de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat