EL CLUB CICLISTA GUISSONA PARTICIPA A LA POWERADE MADRID-LISBOA

El passat cap de setmana es va celebrar la Powerade Madrid - Lisboa, i el club ciclista Guissona en va prendre part amb dos equips.

DIMECRES 27 SETEMBRE 2017

El passat cap de setmana es va celebrar la Powerade Madrid - Lisboa, i el club ciclista Guissona en va prendre part. Amb dos equips, un de SOLO, on el ciclista Senen Bacardit Bertran va intentar fer els 770km nonstop tot sol, i un equip de 4 format per Pere Sellés, José Luis Pérez, Josep Cuenca i Adrià Aubets, que ho feien per relleus. Pel que fa al Senén el tall de temps el va deixar fora de cursa a la quarta etapa, ja que els horaris eren molt ajustats per la gent que s’enfronta al repte de manera individual. Bacardit manifesta que estava en baixa forma ja que no havia pogut entrenar degudament, i descriu la cursa com a molt dura, ja que entre altres, en surt penalitzat pels canvis bruscos de temperatura entre el dia i la nit.

El segon equip de quatre ciclistes, representant a Guissona amb el nom “Team Guissona B 3.0” va arribar a Lisboa realitzant els 770km amb un temps total de 48:04h.