EL CLUB CICLISTA GUISSONA PARTICIPA A LA POWERADE MTB NON STOP SERIES

Aquest proper cap de setmana, el Club Ciclista Guissona viatja a Madrid per participar a la Va edició de la cursa POWERADE MTB NON STOP SERIES.

DIMECRES 20 SETEMBRE 2017

El format de la prova “non Stop” es caracteritza per oferir un repte per equips i per relleus: es tracta de recórrer els 770 quilòmetres que separen Madrid de Lisboa per camins i corriols en el mínim temps possible. Una prova oberta per a tot equip d’aficionats a la bicicleta de muntanya que posseeixen gran esperit aventurer i busquen una nova manera de gaudir d’aquest esport.

La prova s’iniciarà el proper divendres dia 22 de setembre i finalitzarà el diumenge 24. Consta de 10 trams, amb punts de relleu de pas obligatori. El màxim de temps que tenen per realitzar-la és de 55 hores.

L’equip pot estar format de 2 a 4 membres. En aquest cas, el club ciclista Guissona hi participa amb quatre membres amb la categoria “EMBAJADOR”, caracteritzat per que ha de ser un equip de ciclistes que resideixin al mateix municipi des de faci al menys un any. El nom del seu equip és TEAM GUISSONA B 3.0. amb el dorsal número 439.

Aquest número te un paper important en la cursa, ja que tots els membres portaran un GEOlocalitzador per poder seguir-los durant la prova, posant el número del seu dorsal al mateix web de la cursa (www.poweradenonstopseries.com) es podrà saber .

A banda, el ciclista Senén Bacardit, membre del mateix club, realitzarà la prova en la modalitat “SOLO”, enfrontant-se per si sol als 770 quilòmetres de cursa.